MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 11. heti (márc. 9-15.) újdonságai

A hozzánk képest korai amerikai nyári időszámításra váltás miatt az elkövetkezendő hetekben, míg nálunk is meg nem történik ugyanez a váltás, a Netflix-premierek a megszokottnál egy órával korábban reggel 8 órától lesznek elérhetőek. Szóval aki talál magának néznivalót és már alig bírja kivárni, itt a lehetőség, hogy hamarabb vesse bele magát.

Újfent szinkronos premierekkel számolhatunk, viszont csak filmes fronton. Magyarul érkezik az Elveszett lányok című kőkemény dráma, illetve a lágyabb családi kikapcsolódást nyújtó A gokartkirály is. Sorozatoknál kétségtelenül a legjobban várt újdonságok folytatásokhoz köthetőek. Új részekkel tér vissza a spanyol Elit, Az én környékemen, A királyság titkai és a Mocskos pénz is. Az animések is felkaphatják a fejüket, ugyan is egyedüli zászlóhordozóként érkezik a vérszomjasságot enyhítő BEASTARS. A hét különlegessége továbbá, hogy gyarapodik az elenyésző mennyiségű interaktív különkiadások repertoárja, ugyanis Carmen Sandiego egy olyan új epizóddal tér vissza, melyben a néző döntheti el a főhős cselekedeteit.


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Az én környékemen (On My Block)
2020. március 11. (szerda), 8:00

Los Angeles egyik legveszélyesebb kerületében négy okos, vicces, az utcát jól ismerő tizenéves barátsága próbatétel előtt áll a középiskola kezdetén.

ÚJ SOROZAT
Mocskos pénz (Dirty Money)
2020. március 11. (szerda), 8:00

Uzsorakamatra adott kis összegű hitelektől az autós károsanyag-kibocsájtási tesztek meghamisításáig: a sorozat a nagyvállalati kapzsiságot és korrupciót leplezi le.

ÚJ ÉVAD
A királyság titkai (Kingdom)
2020. március 13. (péntek), 8:00

Amikor a beteg királyról furcsa pletykák kapnak szárnyra a királyságban, a trónörökös az egyetlen reményük a titokzatos járvánnyal szemben, amely bekebelezi az országukat.

ÚJ ÉVAD
Elit (Elite)
2020. március 13. (péntek), 8:00

Amikor három munkásosztálybeli kamasz bekerül egy spanyol elitiskolába, az ellentét köztük és a gazdag diákok között gyilkosságba torkollik.

ÚJ SOROZAT
100 ember (100 Humans)
2020. március 13. (péntek), 8:00

Száz, különböző hátterű elszánt ember játékos kísérleteken keresztül keresi a választ az életkor, a nem, a boldogság és az emberi lét egyéb kérdéseire.

ÚJ SOROZAT
Véres túra (Bloodride)
2020. március 13. (péntek), 8:00

A kísértetbusz elátkozott utasai ismeretlen, ám rettenetes úti céljuk felé száguldanak az ízletesen őrült horrorantológia-sorozatban.

ÚJ SOROZAT
A Valhalla gyilkosságok (The Valhalla Murders)
2020. március 13. (péntek), 8:00

A tragikus múltú oslói detektív visszatér szülőhazájába, Izlandra, hogy egy titokzatos fotó alapján segítsen az elszánt nyomozónak megtalálni a keresett sorozatgyilkost.

ÚJ SOROZAT | REALITY
The Circle - Brazília (The Circle Brazil)
2020. március 11. (szerda), 8:00

Légy önmagad – vagy bújj másvalaki bőrébe! A stratégiai vetélkedő brazíliai kiadásában a játékosok flörtölnek, barátkoznak, és a pénznyereményre hajtanak.

ÚJ SOROZAT
Regoshi, a farkas (BEASTARS)
2020. március 13. (péntek), 8:00

Egy világban, ahol különféle vadak élnek egymás mellett, egy kedves farkasban feltámadnak ragadozó ösztönei, miközben iskolájában gyilkosság történik.

ÚJ SOROZAT
A Keizer lányok (Women Of The Night)
2020. március 13. (péntek), 8:00

Az amszterdami önkormányzat feltörekvő üdvöskéjének feleségét sötét múltja lerántja a város alvilágába, ahol minden a szexről és a drogról szól.

ÚJ SOROZAT
Vonzerő (She)
2020. március 20. (péntek), 8:00

A drogkartell lebuktatását célzó titkos akció közben a félénk mumbai ügynöknő ráébred saját elnyomott szexuális vonzerejére, és megindul az erő és a hatalom útján.

ÚJ SOROZAT | STAND-UP
Fary: Hexagon (Fary : Hexagone)
2020. március 12. (csütörtök), 8:00

Fary, a tehetséges francia humorista két részes stand-up előadásának első felében játékos csavarral közelít meg olyan kérdéseket, mint az identitás vagy a kultúra.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Elveszett lányok (Lost Girls)
2020. március 13. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

Az elszánt anya az igazságot akarja kideríteni, hogy megtalálja eltűnt lányát, de közben egy sor megoldatlan gyilkosságot is segít felgöngyölíteni. Igaz történet alapján.

ÚJ FILM
A gokartkirály (Go Karts)
2020. március 13. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

A félelmet nem ismerő tini beleveti magát a gokartok száguldó világába. Nem csak barátai támogatják, hanem egy mogorva exversenyző is, aki végül az edzője lesz.

ÚJ FILM | INTERAKTÍV
Carmen, a mestertolvaj: Lopni vagy nem lopni (Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal)
2020. március 10. (kedd), 8:00

Ebben az interaktív kalandban te irányítod az eseményeket, miközben Carmennek segítesz Ivy és Zack megmentésében, akiket a V.I.L.E. kapott el egy sanghaji üldözés közben.

ÚJ FILM | STAND-UP
Marc Maron: Közeledik a világ vége. Na és? (Marc Maron: End Times Fun)
2020. március 10. (kedd), 8:00

Marc Maron letarolja a vitaminmániásokat, az evangélikusokat és a férfikorba lépett kockasrácokat, ami egy derűsen mocskos világvége fantazmagóriában csúcsosodik ki.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. március 9. (hétfő)
A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed)

2020. március 12. (csütörtök)
Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible - Fallout)

2020. március 13. (péntek)
Csoda a 7-es cellában (Miracle in Cell No. 7)