MENTRUM

A kalandok folytatódnak Odaát - jön a 12. évad

Az M2 rögtön a 11. évad bemutatója után a 12. szezont is elhozza a magyar képernyőkre.

Sanyarú sorsa volt mindezidáig a Winchester tesóknak. A CW sorozata több éves lemaradásban van itthon a kinti vetítéshez képest, és amíg az RTL Klubon futott az utóbbi években, rendre csak az álmatlanságban szenvedők élvezhették a kalandokat. Néhány hete először nálunk olvashattátok az örömhírt, miszerint az M2 leverve az RTL láncait, végre a saját tempójában tudja folytatni a sorozat vetítését. Vagyis február elején elindult a 11. évad az M2 Petőfi TV-n, és végre emberi időpontban. És most érkezik a 12. évad is.

A következő szezonban kisebb családi kavarodás alakul ki, miután Sam és Dean anyja visszatér a halálból, de az ő emlékezetében a fiai még igencsak kiskorúak. Így a családi összeborulást megnehezíti az anya beilleszkedése a modern világba. Az évad egyik másik bonyodalmát Lucifer okozza, aki miután kiűzték Castiel testéből, emberről emberre száll, keresve a megfelelő gazdatestet, mely kibírja az ő szellemét. Az évad során még Hitler szelleme is megelevenedik, illetve Dean is nagy bajba keveredik: szépen lassan kezd mindent elfelejteni.

Az Odaát 12. évada március 26-án indul, és a 11. évadhoz hasonlóan az új részek továbbra is kedd-csütörtökön érkeznek esténként 22:30-kor az M2 Petőfi TV műsorán.