MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Szinkronnal érkezik a Netflixre a legújabb Pokémon film

Szalay Csongor újra Ash bőrébe bújik.

A Pokémon: Mewtwo visszavág – Evolúció története ismerős lehet, hiszen az 1998-as legelső Pokémon-film újrameséléséről van szó, ám ezúttal 3DCG technológiával.Azt a filmet is láthattuk magyarul, mikor 2000-ben szinkronnal került a hazai mozikba. A történet szerint megismerjük Mewtwo eredettörténetét, aki egy kísérlet eredménye, akinek alapjait a mítikus pokémon, Mew adja. A természet szabályaival ellentétben Mewtwo pusztításra lett teremtve, ám miután megismeri eredetét, bosszút tervez emberi alkotói ellen.

Az előzetes több klasszikus jelentet is megidéz, hogy a nosztalgiázókat is berántsa a filmre. Az ismerős sztorit ezúttal új köntösben mesélik, melyben a népszerű karakterek új köntösben köszönnek vissza.

Ash-nek már volt hallható Szvetlov Balázs és Ungvári Gergely is, de a film rendezője a 10-11. évadban is hallható Szalay Csongorra tette le a voksát, így ebben a CGI filmben is ő lesz a főszereplő hangja. A megszokott párosítások sora folytatódik, hiszen Miau-nak újra Szokol Péter adja a hangját, Mewtwo-t pedig Varga Rókus szólaltatja meg.



A Netflix a Pokémon: Mewtwo visszavág – Evolúció globális bemutatóját a nemzetközi Pokémon-napra, azaz február 27-ére időzítette.