MENTRUM
Videók

Megjelent a Valós halál 2. évados előzetese - már magyarul is

A Netflix nagysikerű sorozata február végén a második évaddal jelentkezik, és főszereplőcsere is történik.

Richard K. Morgan cyberpunk-regényét 2018-ban sikeresen adaptálta a Netflix, melynek első évadában Joel Kinnaman (Suicide Squad, Gyilkosság) alakította Takeshi Kovacs karakterét. A február végén debütáló 2. évadra elég sokat kellett várni, de az első évad minőségét elnézve bátran kijelenthető, hogy megéri a két év szünet. A folytatásban Kovacs karakterét Anthony Mackie (Bosszúállók) fogja alakítani.

A főszereplőcsere könnyen magyarázható a regények által felállított szabályok miatt. A sztori ugyanis egy olyan futurisztikus világban játszódik, ahol az emberek tudatát naponta mentik egy toknak nevezett szerkezetbe és ha az illető meghal, akkor ezt csak át kell ültetni egy új gazdatestbe. Miután Takeshit 250 évre buborékba zárják, felébresztik, hogy megoldjon egy szövevényes gyilkosságot, mindezt a szabadsága érdekében. A második évadban Takeshi új testben ébred, miután egy új munka miatt visszahozzák. Az új világot háború sújtja, míg rég elveszett szerelme az árnyak közt bújkál.

A második évad már szinkronos előzetessel is rendelkezik, így kiderül, hogy Anthony Mackie nem Papp Dánielt kapta magyar partnerként a Bosszúállók után, de Pikali Gerda és Karácsonyi Zoltán sikeresen visszatértek korábbi szerepükhöz.

A magyar szinkronos előzetes alább nézhető meg, rögtön utána pedig látható az eredeti is feliratosan:



A Valós halál 2. évada, immár Anthony Mackie főszereplésével február 27-étől tekinthető majd meg a Netflix kínálatában.