MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Hamarosan folytatódik Tsubasa kapitány története

A Viasat6 februárban mutatja be a második évadot.

Tavaly szeptemberben nem csak az új tanév indult el, hanem a Viasat6 egy régi-új animével is bővítette animeblokkját. 2018-ban ugyanis elkészült a '80-as években indult széria, a Tsubasa kapitány modern feldolgozása, mely magába foglalta az előbb említett évadok és a 2001-ben készült folytatás rövidebb, tömören elmesélt történetét. Az új sorozat a 2018-as FIFA Labdarúgó-világbajnokság alkalmából készült el. Tavaly a Viasat6 bemutatta az első évadot, mely az első szériát foglalja magában, alig fél évvel később pedig a folytatás is megérkezik.

A 2. évad 24 epizódból áll, melyben időugrás is megfigyelhető, mivel itt a címszereplő és barátai immár tinédzserek. Tsubasa célja megnyerni a V3 bajnokságot annak érdekében, hogy a labdarúgó szövetség segítségével eljuthasson Brazíliába, ahol profi játékos válhat belőle. Eközben Hyuga célja sem változott: legyőzni mindenáron Tsubasát és az általa vezetett Nankatsu csapatot.

A Viasat6 ezúttal is a megszokott hétköznap délutáni időpontot választotta a Tsubasa kapitány - Kezdőrúgás bemutatójául. Vagyis az évad február 24-én indul 16:20-kor, az új epizódok pedig hétfőtől péntekig ugyanebben az időpontban érkeznek.