MENTRUM
Videók

Előzetesek a Westworld 3. évadához

Megérkezett végre az HBO egyik legjobban várt saját gyártású sorozata, a Westworld 3. évadának legújabb, elképesztően látványos előzetese!

A sorozat, amelyet Michael Crichton 1973-as filmje, a Feltámad a vadnyugat inspirált, egy sötét odüsszea a mesterséges tudat hajnala és a bűn fejlődése körül. A sorozat a közeli jövő és az újrateremtett múlt kereszteződésében található egzotikus világ határait vizsgálja. A gondosan kidolgozott és művészileg megtervezett futurisztikus vidámpark egyedülálló és magával ragadó lehetőséget kínál a vendégeinek, hogy kiéljék vágyaikat, és olyanokká váljanak, akik mindig is szerettek volna lenni.

A „Sweet Child O’Mine” dallamára megkomponált akciójelenetek, a nem túl távoli jövőben játszódó történet és a remek színészgárda, benne visszatérő (Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris, Tessa Thompson) és új (Aaron Paul, Vincent Cassell, Kid Cudi, Tommy Flanagan) színészek a garancia a minőségi szórakozásra!




A Westworld 3. évada március 16-ától az amerikai bemutatóval egyidőben kerül bemutatásra az HBO-n és HBO GO-n, feliratosan, majd 29-én az HBO3-on debütál a szinkronos változat.