MENTRUM
Ifjúsági
Mozi

Beharangozó a Minyonok: Gru színre lép mozihoz

Az amerikai foci szuperdöntőjének szünetében mutatott be egy fél perces beharangozót az Illumination a Minyonok folytatásához. A teljes előzetest szerdára ígérik.

A három mozifilmet is megélt Gru 2015-ben egy spinoffot is kitermelt a címszereplő kis szolgáit főszerepbe állítva, mely így öt évvel később, 2020-ban megkapja a második részét is. Mivel júliusban lesz a bemutató, így mondhatni épp ideje, hogy betekintést nyerjünk a sárga, banánimádó lények egy újabb történetébe.

Nincs olyan ember, aki ne ismerné az Illumination stúdió sárga minyonjait, akik milliárdos bevételükkel feltették magukat a térképre. Idén nyáron pedig berobbannak a folytatással, és bár jóslatokba nem szeret senki sem belemenni, a következő kaland is sikernek ígérkezik. Főleg, miután még jobban összefűzik magukat a Gru történetszálával. Ez úgy történik, hogy az első rész több gonoszai és Scarlett Túlölő főszereplése után kicsit tovább haladunk az időben arra a pontra, amikor a kis sárgaságok megismerkednek ikonikus gazdájukkal, a kis Gruval.

A Minyonok új és egyben első előzetese a Super Bowl LIV reklámszünetében debütált. Pörgős 30 másodpercet dobtak össze a készítők. Íme:


A Minyonok: Gru színre lép a tervek szerint 2020 július 2-án mutatkozik be a hazai mozikban, de addig is a héten érkezik a teljes értékű előzetes, találkozunk akkor is.