MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az HBO márciusi újdonságai

Két Disney-bemutatóra is sor kerül márciusban, de a királynő kutyusa is kér a rivaldafényből. A Cinemax pedig egy új animefilmet tűz képernyőre.

Az oroszlánkirály (2019) - új film
Bemutató:
8-án 20:00-kor

Az afrikai szavannán trónörököse születik az állatok királyának. Szimba, a kisoroszlán bálványozza az apját, Mufasát, és komolyan veszi feladatát, hogy egyszer majd az örökébe lép. Ám a királyságban nem mindenki örül az érkezésének. Zordon, a korábbi trónörökös azon mesterkedik, hogyan tudná félreállítani Szimbát. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia övezi, melynek végén Szimbát száműzik. Két új barátja segít neki a felnőtté válás útján, és abban, hogy visszaszerezze jussát.

Mirai - Lány a jövőből - új film
Bemutató:
8-án 20:00-kor a Cinemaxon

A négyéves Kun világa darabjaira hullik, amikor húga születik. A Mirai (Jövő) névre keresztelt kislány ugyanis gyorsan elnyeri az egész család szívét. Miközben az anyja újra dolgozni kezd, az apja pedig a háztartás vezetésével küszködik, Kun egyre féltékenyebb lesz a húgára. Egy napon, amikor kiviharzik a kertbe, különös idegenekkel találkozik a múltból és jelenből, köztük az immár tini Miraival. Kun és a tini Mirai különös utazásra indulnak az időben, felfedve családjuk hihetetlen történetét.

A királynő kutyája - új film
Bemutató:
21-én 20:00-kor

Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozza meg II. Erzsébetet, a kutyabarát királynőt. A Buckingham palotába érkezése után Rex luxuséletet él, és a három társát kiszorítva elfoglalja helyüket őfelsége szívében. Gőgjében minden szabályt felrúg, amikor azonban az Egyesült Államok elnöke tiszteletére tartott vacsora alatt is rossz fát tesz a tűzre, kegyvesztett lesz. Rex hamarosan az utcán találja magát. Miközben a megváltást keresi, igaz barátokra lel, és a szerelem is rátalál.

Toy Story 4 - új film
Bemutató:
22-én 20:00-kor

A főiskolára menő Andy elajándékozza játékait a kis Bonnie-nak. Woody seriff elkíséri a félénk kislányt az iskolai előkészítő foglalkozásra, ahol segít neki. Bonnie a műanyag villából játékot készít, ami Woody meglepetésére életre kel, viszont képtelen megbékélni azzal, hogy játék lett belőle. Amikor Bonnie a családi kirándulásra magával viszi a játékait, Woodynak kell vigyáznia Villire, de ő megszökik. Keresése közben a régiségkereskedés kirakatában Woody megpillantja régi szerelmét, Bót.