MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 8. heti (feb. 17-23.) újdonságai

Telnek-múlnak a napok, de még így is sikerült bepasszírozni premiereket a hétre.

Az Oscar-időszak lecsengése után ismét felkészülhetünk a filmek következő adagjára: Egyből érkezik a héten az Az utolsó akarat című akciófilm, olyan híres sztárokat felsorakoztatva, mint Anne Hathaway, Ben Affleck vagy épp Willem Dafoe. A szinkron kedvelőknek sem kell szemet hunyni a premier előtt, ugyanis várhatóan magyar szinkronnal érkezik. Jon Favreau saját kezei alól kikerülő étel-felfedező sorozata is újabb epizódokkal folytatódik. A Séf show előző részeihez hasonlóan a most érkezők is magyar nyelven lesznek kóstolhatóak. Az animációs-fronton még a Nickelodeon gyártásban készült Glitch Techs - Hibairtók címre hallgató kalandsorozat érkezik, melyben egy tech-brigád néz szembe a videojátékokban megjelenő váratlan kódrészletekkel szembe. A kíváncsiak számára is készülnek egy az emberi élet megkezdésének korszakát felfedező és mélyre hatoló bemutató sorozattal. Jön az Újszülöttek: Életünk első éve. 

Ismerkedjünk meg jobban a héten várhatóakkal:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Újszülöttek: Életünk első éve (Babies)
2020. február 21. (péntek), 9:00

Az örökléstől a környezetig: ez a dokumentumsorozat áttörő tudományos kutatásokat mutat be, melyek feltárják, hogyan fedezik fel a világot a csecsemők életük első évében.

ÚJ SOROZAT
Gentefied (Gentefied)
2020. február 21. (péntek), 9:00

A Morales-kuzinok mindent megtesznek, hogy megmentsék a nagypapa tacoüzletét, és beteljesítsék álmaikat, ám Los Angeles-i környékük dzsentrifikációja minden feldúl.

ÚJ SOROZAT
Spectros – Árnyak között (Spectros)
2020. február 20. (csütörtök), 9:00

Egy csapat tini természetfeletti összecsapás közepén találja magát São Paulo Liberdade kerületében, amikor megjelennek a bosszúra szomjazó, évszázados szellemek.

ÚJ SOROZAT
Barra brava - Az elszánt támogatók (Puerta 7)
2020. február 21. (péntek), 9:00

Egy eltökélt nő azon dolgozik, hogy megszabadítsa az argentin futballklubot a komoly szurkolótáborát körülvevő erőszakos bűncselekményektől és a korrupciótól.

ÚJ SOROZAT
Glitch Techs - Hibairtók (Glitch Techs)
2020. február 21. (péntek), 9:00

Két tini álcaként egy játékboltban dolgozik, hogy elrejtsék igazi foglalkozásukat: az ő dolguk, hogy levadásszák a videojátékok szörnyeit, akik kijutottak a való világba.

ÚJ SOROZAT
Ashley Garcia táguló világképe (The Expanding Universe of Ashley Garcia)
2020. február 17. (hétfő), 9:00

A 15 éves tudós, Ashley Garcia a modern tiniélet titkait kutatja, miután az ország másik végébe költözik robotikát tanulni.

ÚJ ÉVAD
Séf show (The Chef Show)
2020. február 19. (szerda), 9:00

Jon Favreau, író, rendező és az ételek szerelmese Roy Choi séffel, valamint más elismert szakácsokkal és híres vendégekkel karöltve járja körbe a konyha világát.

ÚJ SOROZAT
A szerelem siklóernyőn érkezik (Crash Landing on You)
2020. február 23. (vasárnap), 9:00

A dél-koreai vállalatbirodalom örökösnője egy siklórepülő-incidens miatt Észak-Koreában landol, méghozzá egy katonatiszt életében, aki úgy dönt, segít neki elrejtőzni.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Az utolsó akarat (The Last Thing He Wanted)
2020. február 21. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Egy rendíthetetlen újságíró belekeveredik a saját sztorijába, amikor segít gyengélkedő apjának nyélbe ütni egy fegyverüzletet Közép-Amerikában.

ÚJ FILM
Balett Mumbaiban (Yeh Ballet)
2020. február 21. (péntek), 9:00

A különc balett-tanár által felfedezett két tehetséges, de hátrányos helyzetű mumbai tinédzser vakbuzgósággal és rosszallással szembesül, miközben táncálmait követi.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. február 21. (péntek)
A legsötétebb óra (Darkest Hour)

2020. február 20. (csütörtök)
Jumanji: Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle)