MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 6. heti (feb. 3-9.) újdonságai

Kezdjünk bele a tél utolsó hónapjába. Vegyük szemügyre, hogy mi várható a következő heti Netflix kínálatban.

Kicsit visszafogottabb a premierek száma, de még így is akad néznivaló a kikapcsolódásra vágyó közönség számára. Nem vitás, hogy a hét legjobban várt premiere a Joe HIll által megalkotott képregénysorozat alapján készült Locke & Key – Kulcs a zárját lesz. A rejtélyeket a nézők magyar szinkronnal is megfejthetik majd a premierrel egyidőben. Filmes fronton az egyik legjobban várt pedig az Alison Brie főszereplésével készült thriller, A lovas lány érkezik a kínálatban. A fiatalabbak is felkaphatják a fejüket, ugyanis a Sárkányok: Mentőosztag és a Kaylie csapata is új évaddal tér vissza a héten. Mindkettő magyar nyelven ráadásul. Nem kell elsiklani afelett sem, hogy bár csak feliratosan, de betorpan a Vikingek 5. évadja is.

Fussuk át részletesebben a várhatóak listáját:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Van Helsing (Van Helsing)
2020. február 8. (szombat), 9:00

Három év kóma után Vanessa a vámpírok által romba döntött világban ébred. Ő és egy csapat túlélő mostantól az életben maradásért küzdenek.

ÚJ SOROZAT
Ki ölte meg Malcolm X-et? (Who Killed Malcolm X?)
2020. február 7. (péntek), 9:00

Évtizedekkel az afroamerikai vezető, Malcolm X meggyilkolása után egy aktivista átfogó nyomozásba kezd, hogy az igazság nevében kiderítse, mi történt valójában.

ÚJ ÉVAD
Sárkányok: Mentőosztag (Dragons: Rescue Riders)
2020. február 7. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Az ikrek, Dak és Leyla sárkány barátaikkal együtt arra teszik fel az életüket, hogy megmentsék másokét. Megvédik az otthonukat, Huttsgalort, s közben remekül szórakoznak.

ÚJ SOROZAT
Cagaster - Rovarok és emberek (Cagaster of an Insect Cage)
2020. február 6. (csütörtök), 9:00

Harminc évvel a fertőzött áldozatokat húsevő rovarokká változtató járvány után egy tinilány csatlakozik egy irtóhoz, hogy megtalálja az anyját.

ÚJ ÉVAD
Kaylie csapata (Team Kaylie)
2020. február 3. (hétfő), 9:00 - magyar szinkronnal

Egy bűncselekmény miatt a tini hírességet, Kaylie Konradot bírósági végzéssel kötelezik arra, hogy a közösségi sztárságot egy cserkészcsapat vezetésére cserélje.

ÚJ SOROZAT
Locke & Key – Kulcs a zárját (Locke & Key)
2020. február 7. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Apjuk halála után három testvér anyjukkal a család ősi birtokára költözik, ahol mágikus kulcsokat találnak, amelyek különleges képességeket és titkokat nyitnak meg.

ÚJ SOROZAT
A New Orleans-i gyógyszerész (The Pharmacist)
2020. február 5. (szerda), 9:00

A louisianai gyógyszerész fia tragikus halála után a végsőkig elmegy, hogy leleplezze az egyre terjedő ópiátfüggőség mögött burjánzó korrupciót.

ÚJ SOROZAT
Szeretlek Hologram (My Holo Love)
2020. február 7. (péntek), 9:00

Egy magányos nő váratlanul szerelmes lesz, amikor kapcsolatba kerül egy embernek kinéző hologrammal, aki teljesen mogorva alkotójára hasonlít.


FILMEK

ÚJ FILM
Nagymama esküvője (Grandma's Wedding)
2020. február 5. (szerda), 9:00

Nagymama és a sokkal fiatalabb kertész, Julio esküvőjének előestéjén találkozik a két igen különböző család egy hétvégényi hazudozásra, drámára és a kultúrák harcára.

ÚJ FILM
A lovas lány (Horse Girl)
2020. február 7. (péntek), 9:00

A kézművességet, a lovakat és a természetfeletti krimiket kedvelő bájos csodabogár azon kapja magát, hogy álmai egyre valóságosabbak és lassan beszivárognak az életébe.

ÚJ FILM
Tom Papa: Király vagy! (Tom Papa: You're Doing Great!)
2020. február 4. (kedd), 9:00

Tom Papa többek között a testképről, közösségi médiáról, házi kedvencekről, Staten Islandről és a „régi, szép időkről” élcelődik New Jersey-i fellépése során.

ÚJ FILM
A leghidegebb játék (The Coldest Game)
2020. február 8. (szombat), 9:00

Az 1962-es kubai rakétaválság idején egy matekzseni kénytelen részt venni egy szovjet-amerikai sakkjátszmában – így válik a halálos kémjátszma főszereplőjévé.


TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. február 3. (hétfő)
Lady Bird (Lady Bird)

2020. február 6. (csütörtök)
Vikingek (Vikings) 5. évad

2020. február 7. (péntek)
Azali (Azali)