MENTRUM
Újdonságok

Országos premierként érkezik az M2-re az Odaát 11. évada

A Winchester tesók kalandjai országos premierként immár az M2-n folytatódnak.

Hosszú megpróbáltatáson esnek keresztül Magyarországon az Odaát főszereplői, ugyanis a kezdeti RTL Klubos kiemeltebb premierek után az évek teltével egyre hátrébb szorult a műsortervezetekben, sőt sokszor egyes évadokra éveket is kellett várni. Az előző években az országos csatornánál az volt a tendencia, hogy rendre januárban mutatta be az Odaát következő premier évadát (itt meg kell jegyezni, hogy a kihagyásoknak köszönhetően több évados lemaradásban vagyunk Amerikához képest), méghozzá az éjszaka kellős közepén.

Az egy ideje közismert tény, hogy az RTL Klub a sorozat leső 10 évadára élvez kizárólagos elsővetítési jogot. Ez pedig azért is fontos információ, mert az M2/Petőfi TV egy ideje megszerezte az ismétlési jogokat, ami azt jelenti, hogy az RTL Klub által leadott évadokat műsorra tűzhetik ők is. Ezt meg is tették, nem is egyszer, míg arra vártak, hogy az RTL leadja a 10. évadot. Miután ez megtörtént 2019. januárjában, egy egész évet kellett várni, hogy az M2-n folytatódjon a széria a 11. évadával. Azt sajnos nem lehet tudni, hogy miért kellett várni újabb egy évet a folytatással. Remélhetőleg az M2-nél ez nem lesz tendencia.

A 11. évadban a sötétséggel néznek szembe főhőseink miután Dean szabadjára engedte azt a 10. évad végén. Természetesen a sötétség legfőbb küldetése elpusztítani Istent, mely az évad során komolyan csavarokat is tartalmaz a kapcsolatuk során. Új, nem várt szövetségek is alakulnak, hogy ebben az évadban is megmeneküljön a világ és a testvér szeretteinek köre.

Az Odaát 11. évada február 4-étől kedd-szerda-csütörtök esténként 22:30-kor lesz látható az M2 csatorna Petőfi TV nevű blokkjában.