MENTRUM
Ifjúsági

Madagaszkár és Trollok sorozat is érkezik a Hulu-ra

A DreamWorks és a Hulu szerződést kötött: két új sorozat érkezik az előbbi stúdiótól.

Nem olyan rég a két cég az újonnan kötött szerződésének eredményét megosztották a közönséggel is, miszerint a következő időszakban különböző filmek, különkiadások érkeznek a Hulura a DreamWorks-től, de a jövőben három sorozat is készül a platformra. A Hulu tehát tovább erősít a gyerekeknek szánt kínálatán, ebben pedig partnerre találtak annál a stúdiónál, amelyiknek a Kung fu Panda, a Shrek, a Madagaszkár, a Trollok vagy a Bébi úr című filmeket és az ezekhez kapcsolódó sorozatokat. Tapasztalat és alapanyag tehát van, lássuk mivel rukkolnak elő a jövőben.

Nem bízzák a véletlenre a dolgot, két olyan címet sikerült előkaparni, amelyet sokan ismerhetnek és legalább egy sorozattal már rendelkeznek. Először is itt van a négy mozifilmet, egy spinoffot és egy spinoff-sorozatot megélt Madagaszkár című alkotás, melyről egy újabb bőrt húznak le. A Madgascar: A Little Wild című sorozatban újra Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló kapják a rivaldafényt. A csavar a sztoriban, hogy ugrunk néhány évet vissza az időben, mielőtt Alexék megszöktek volna és világkörüli kalandra indultak volna. Megismerhetjük főhőseink fiatalkori történeteit, kalandozásait a Central Park Állatkertben.

A következő sorozat a TrollsTopia lesz, mely a Trollok című film második sorozata lesz a Netflixes Trollok: A dallam szól tovább után. Ez a sorozat viszont a hamarosan bemutatkozó Trollok a világ körül mozifilm története után fog játszódni. Konkrétabb dolgokat nem jelentettek be, de Pipacs, Ágas és barátaik mind visszatérnek az új sorozatban.

Végül pedig egy új, eredeti alkotás is érkezik a DreamWorks-től. A The Mighty Ones főszereplői olyan tárgyak, amelyek minden nap utunkba kerülnek, de nagy figyelmet nem szentelünk nekik; olyan tárgyak, amik minden hátsó udvaron megtalálhatóak: egy gally, egy kavics, egy levél és egy eper. A sorozat az ő történetüket követi, amint ebben a kertben élnek, az embereket pedig igazi istenségeknek tekintik. A sorozat vezető producerei Sunil Hall (Pickel and Peanut) és Lynne Naylor-Reccardi (Szamuráj Jack).