MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax februári újdonságai

Máris mutatjuk a Minimax februári kínálatát.

Hová tűnt Vili? - új sorozat
21-étől hétköznap 15:30-kor


A fiatal kalandorok, Waldo és Wenda kiváló problémamegoldó képességükkel és a nemzetközi varázslótársaságok segítségével próbálják megakadályozni, hogy riválisuk, Odlulu, varázslataival bajt okozzon.

Bajkeverő majom - 12. évad
5-étől minden nap 06:30-kor


Micsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra! George, amellett, hogy remekül elszórakoztatja a család összes tagját, rengeteg hasznos információval is megismertet a természettudományok a matematika tárgyköréből, de ha jól figyelsz, még a műszaki ismereteidet is gazdagíthatod. George kielégíthetetlen kíváncsisága révén a sorozat végére te is egy kis tudós leszel, miközben a jókedvet is garantálja szőrmók barátunk. Tarts velünk!

Állati csetepata 2. - új film
8-án 20:00-kor


Létezik egy kis falu az erdő mélyén, ahol bárányok és farkasok békében és szeretetben élnek együtt. Nem volt ez mindig így, ám egy bátor ordas segítségével sikerült elsimítani a több évszázados nézeteltéréseket és miután a farkasok sem tekintettek már lakomaként a bárányokra, a két törzs rájött, nem is különböznek olyan sok mindenben és együtt boldogabb az élet. Egy napon aztán két váratlan vendég jelenik meg a kis közösségben, kiknek érkezése nagy veszélyt rejt magában. A két fajnak össze kell fognia, mert csak így győzhetik le a fenyegetést.

Bajkeverő majom 3.  – Vissza a Dzsungelbe! - új film, csatornapremier
29-én 20:00-kor


Amikor George-ot megkérik, hogy vegyen részt egy nagyon fontos űrbéli küldetésen, a kis majom azonnal beveti magát. Csakhogy az utazás váratlan fordulatot vesz, amikor kénytelen kényszerleszállást végrehajtani Afrikában. Miközben a Sárga Kalapos aggódva keresi őt, George bátran fedezi fel a dzsungelt, és tesz szert új barátokra.