MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam februári újdonságai

Folytatódik a csatornapremier dömping februárban is a JimJam műsorán. Érkezik néhány új film és egy új évadpremier.

Eperke legújabb kalandjai - 2. évad, csatornapremier
22-étől minden nap 08:12-kor


A főszereplő, Eperke, aki ismét sok érdekes, kalandos eseményt él át a barátaival együtt.

Bob, a mester - Az aranykalapács legendája - új film, csatornapremier
2-án 11:00-kor


A Lapátföldi múzeum megrongálódott épp akkor, mikor az új kiállításra készülnek. A kiállítás Lapátföld tröténetét mutatja be alapítása óta. Alapítója a Pirosszakáll, a kalóz volt, aki elsőnek kötött ki ezen a parton. Pirosszakáll egy házat épített magának, melyben most a múzeum található. A bejárat tartóoszlopai mostanra azonban tönkrementek, ezért Bob és csapata megjavítják az épületet. Míg kint a gépek szorgosan dolgoznak, Piff és Berrencs egy régi legenda után kutatnak Az elrejtett Aranykalapácsot keresik, de közben egyre több bonyodalmat okoznak. Még szerencse, hogy a türelmes Bob mindig segít!

Bob A Mester - A Nagy Dinókaland - új film, csatornapremier
9-én 11:00-kor


Noddy és a nagy szigetkaland - új különkiadás, csatornapremier
16-án 11:00-kor


Forrón perzsel a nyári nap Játékvárosban. Noddy és barátai összecsomagolják a homokozólapátokat és vödröket, hogy egy kellemes napot töltsenek a Játékországi strandon. Elindulnak egy szigetre bogyót gyűjteni és nem is sejtik, hogy a motorcsónakjukat Fortély és Karatty elrontotta, így nem tudnak majd hazamenni vele. Ismét Noddyn a sor, hogy megmentse barátait.

Noddy és a mágikus holdfénypor - új különkiadás, csatornapremier
16-án 11:30-kor


Vásár érkezik Játékvárosba, s Noddy és barátai rögtön bele is vetik magukat a szórakozásba: esznek-isznak, sőt még a hullámvasútra is felülnek. Fülenagy egy különleges varázsmutatványt ígér a vásár záró ceremóniájára, amihez azonban egy nem mindennapi hozzávalóra van szüksége: mágikus holdfényporra. Igen ám, de már jó ideje nem hullott holdfénypor Játékországra, Fülenagynak pedig éppen annyi maradt, hogy a mutatványt véghez vigye és még ezt a kevéskét is elcseni tőle Fortély és Karaty, a két pajkos kobold. Kétbalkezességüknek hála: nem sikerül banánná változtatni Noddy kocsiját - helyette saját magukat varázsolják el. Most Fülenagyon és Noddyn a sor, hogy rakétájukba ülve felrepüljenek a Holdra, és elég holdfényport szerezzenek a koboldok visszaváltoztatásához - és persze Fülenagy különleges mutatványához.