MENTRUM
Mozi

Galambbá változó kém - új Kémesítve előzetes

Vagány, szexi, titkos ügynök... és galamb!?

Idén karácsonykor nem azt a tipikus nyálas, ünnepi hangulatú animációs filmet kapjuk a mozikban, hanem egy igazi akciófélét. Will Smith és Tom Holland karakterei egy nem mindennapi titkos ügynökös feladat közepén találják magukat. Míg előbbi galambbá változik, utóbbi még csak egy tinédzser zseni.

Lance Sterling, a népszerű ás tehetséges titkosügynök és Walter Beckett, a tudós tini szinte teljesen ellentétei egymásnak. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont… nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

Troy Quane és Nick Bruno filmrendezőként ezzel a művel debütálnak, melyet Brad Copeland (Ferdinánd) és Lloyd Taylor (Vadkaland) forgatókönyvéből készítettek. 

A Kémesítve a 20th Century Fox Stúdiótól és a Blue Sky Stúdiótól érkezik, méghozzá december 26-án, vagyis karácsonykor.