MENTRUM
Ifjúsági

Ekkor érkezik a Zombik folytatása

A Disney Csatornára hamarosan megérkezik a Zombik folytatása, melyhez a bemutató dátum mellé egy bepillantó jelenet érkezett.

Hamarosan visszatérhetünk Zombietownba és Seabrookba, ahol a 2018-as Zombik című tévéfilm is játszódik. Ebben a világban a zombik és emberek külön éltek egymástól, ám egy nap minden megváltozott és félretették a nézeteltéréseket és a félelmeiket. A Disney Csatornára jellemző zenei betétekkel tűzdelt film egyenesen kiáltott a folytatásért, hiszen minimum a népszerűsége indokolta ezt.

Még februárban írtunk arról, hogy a csatorna elkészíti a folytatást, azóta pedig a forgatás is véget ért. Így a premierre már nem kell sokat várni, a nemrég kiadott filmrészletből kiderül az is, hogy Amerikában Valentin-napra, azaz február 14-re lett időzítve a bemutató. A főszerepben visszatér énekelni, táncolni és színészkedni Milo Manheim és Meg Donnelly Zed és Addison szerepébe. Újra látható lesz még Trevor Tordjman (Bucky), Kylee Russell (Eliza), Carla Jeffery (Bree), James Godfrey (Bonzo) és Kingston Foster (Zoey).

A folytatás története szerint az immár egy párt alkotó Zed és Addison a közelgő sulis bálra készülnek a többi barátaikkal együtt, mely nem egy szokványos bálnak ígérkezik a két faj keveredése miatt. Ám az előkészületeket megzavarja egy csapat idegen vérfarkas érkezése, akik egy ősi életforrást keresnek Seabrook területén. A városi tanács emiatt újra beiktatja a szörnyellenes törvényt, mely Zed és Addison számára ellehetetleníti az együtt való bálozást. A törvények megváltoztatása érdekében Zed indul a suliválasztásokon, ahol Bucky lesz az ellenfele, míg Addison bekerül a vérfarkasok körébe, ahol úgy érzi, talán megtalálhatja a helyét. 

A rendezői székbe visszatér Paul Hoen, az írást David Light és Joseph Raso vállalta magára, akik az első részt is  megalkották.

A Zombik 2 tehát február 14-án kap világpremiert, Magyarországon várhatóan április-május környékén számíthatunk.