MENTRUM

Bátrak földje - januárban indul az RTL Klub új telenovellája

Új év, új sorozat! Január 1-től láthatják a nézők a Bátrak földje, kosztümös napi sorozatot az RTL Klubon. A televíziós premiert egy igazi ünnepi meglepetés előzi meg; a várva várt sorozat első epizódjait a nézők már december 27-31. között megnézhetik az RTL Most+ platformon.

Új sorozattal indul az újév az RTL Klubon! A Bátrak földje egyediségét és különlegességét az is bizonyítja, hogy ez az első hazai gyártású napi kosztümös telenovella a magyar televíziózás történetében. Kalamár Tamás a Barátok közt és a Szeress most! producere, az Oltári csajok showrunnere és Ondruss Ilona producer által jegyzett sorozat központi témája a szerelemért és boldogságért folyó harc.

A vadonatúj napi telenovella egy szerelmi “négyszögről” szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért. A főbb szerepekben egy új színészgeneráció tagjain túl, mint A Tanár című sorozatból már ismert Szász Júlia, régi kedvenceket is üdvözölhetnek a nézők, mint Tóth Ildikó, Fodor Annamária, Csőre Gábor, Jaskó Bálint.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Bátrak földje premier január 1-én 18:50, január 2-től minden hétköznap 21:00 az RTL Klubon, december 27-31. között pedig megtekinthető az RTL Most+ platformon!