MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 49. heti (dec. 1-8.) újdonságai

Új felosztásban érkeznek a Netflix újdonságai cikkek. Egy csak a fontosabb premiereket megemlítő havonta jelentkező helyett mostantól hetente jelentkezünk, melyben részletesen kitérünk a héten várható újdonságokra. Egy premier csak akkor szerepel a listában, ha az legalább magyar felirattal fog rendelkezni a bemutató során. Ha szinkron is várható, azt külön jelezzük. Mivel ez az első ilyen cikk és december első napja pont vasárnapra esik, ezért az aznap érkező tartalmakat is hozzáírtuk az eheti listához.

Érdekes megemlíteni, hogy elkezdték vásárolt tartalmakhoz a szinkronok megvásárlását és feltöltését. Tehát egész hónapban számíthatunk arra, hogy már elérhető filmeken és sorozatokon jelenik meg a hazai lokalizáció.

A hét egyik érdekessége a Jetix-en régebben futó japán Sonic X sorozat megjelenése a kínálatban. Nosztalgiázhatnak az egykori nézők, illetve az újak is felzárkózhatnak Sonic kalandjaival. A héten folytatódik a közönségkedvenc Még mindig Bír-lak (Fuller House) is, de sajnos csak magyar felirattal. Mikulás napján a Szilaj, a szabadon száguldó egy karácsonyi különkiadással örvend a kicsiknek. Szintén érkezik a már filmsorozattá kinőtt Egy herceg karácsonyra legújabb harmadik része, mely A királyi bébi alcímet kapta. A trilógia összes része magyar szinkronnal érhető el a kínálatban. A Vámpírnaplók sztárja Ian Somerhalder, pedig új sorozatban tér vissza, hogy vérszomjas vámpírokkal küzdhessen meg újra.

Nézzük is meg, hogy mik várhatóak a tél első hónapjának kezdésében:

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Varázslat az embereknek (Magic for Humans)
2019. december 4. (szerda), 9:00

Justin Willman a bűvészetet ötvözi a nevettetéssel, legyen szó az utcán rögtönzött trükkjeiről vagy az alaposan kidolgozott számairól.

ÚJ SOROZAT
Új barát karácsonyra (Home for Christmas)
2019. december 5. (csütörtök), 9:00

Mivel elege van a folyamatos beszólásokból, az örök szingli Johanne 24 órás pasivadászatba kezd, hogy legyen kit hazavinnie karácsonykor.

ÚJ SOROZAT
Boca Juniors: Carlos Tevez élete (Apache: The Life of Carlos Tevez)
2019. december 5. (csütörtök), 9:00

Ez a nyers drámasorozat Carlos Tevez életét mutatja be: megtudhatjuk, hogyan lett futballsztár az argentin Fuerte Apache negyed szörnyű körülményei közül induló fiúból.

ÚJ SOROZAT
V-Wars – Vérháború (V Wars)
2019. december 5. (csütörtök), 9:00 - magyar szinkronnal

A gyorsan terjedő betegség, amely az áldozatokat vérszívó gonosztevőkké változtatja, egymás ellen fordít két barátot az emberiség jövőjéért folytatott harcban.

ÚJ ÉVAD
Még mindig Bír-lak (Fuller House)
2019. december 6. (péntek), 9:00

A Tanner család kalandjai folytatódnak, ahogy DJ Tanner-Fuller megosztja otthonát testvérével, Stephanie-val és barátjával, Kimmy-vel, akik segítik felnevelni három fiát.

MINISOROZAT
Én mindent beismerek (The Confession Killer)
2019. december 6. (péntek), 9:00

Henry Lee Lucas több száz megoldatlan gyilkosság bevallásával vált hírhedtté. Ez a dokumentumfilm-sorozat megvizsgálja az eseményeket és a szörnyű következményeket.

ÚJ ÉVAD
A kiválasztott (The Chosen One)
2019. december 6. (péntek), 9:00

Három orvos vakcinát akar eljuttatni egy félreeső tartományba, de nemcsak a Zika-vírussal, hanem egy helyi gyógyítóval és rejtélyes szektájával is meg kell küzdeniük.

ÚJ SOROZAT
Három karácsony (Three Days of Christmas)
2019. december 6. (péntek), 9:00

Négy lánytestvér küzd meg családi drámákkal és titkokkal három különböző korszakban, de mindig karácsonykor

ÚJ SOROZAT
A Triád hercegnője (Triad Princess)
2019. december 6. (péntek), 9:00

Miután kiharcolta, hogy hírességek testőre lehessen, a nagy hatalmú triádfőnök féktelen lánya felpezsdíti a tévésztár életét, és megtalálja a szerelmet.

ÚJ SOROZAT
Astronomy Club: A szkeccsműsor (Astronomy Club: The Sketch Show)
2019. december 6. (péntek), 9:00

Az Astronomy Club – a Upright Citizens Brigade első, csak feketékből álló társulata – intelligens és abszurd humorát élvezheted ebben a szkeccskomédia-sorozatban.

FILMEK

ÚJ FILM
Halott kölykök (Dead Kids)
2019. december 1. (vasárnap), 9:00

A visszahúzódó kamasz rossz társaságba keveredik, akik el akarják rabolni a suli arrogáns és gazdag diákját – ám emberrablási kísérletük halálos véget ér.

ÚJ FILM
Krisztus első megkísértése (The First Temptation of Christ)
2019. december 3. (kedd), 9:00

A 30. születésnapját ünneplő Jézus meglepetésvendéget mutat be a családnak. Ilyen agyament karácsonyi különkiadásra csak a Porta dos Fundos komikusai képesek.

ÚJ FILM
Egy herceg karácsonyra: A királyi bébi (A Christmas Prince: The Royal Baby)
2019. december 5. (csütörtök), 9:00 - magyar szinkronnal

A karácsony a legszebb ajándékkal kedveskedik Aldoviának: egy királyi babával. De először Amber királynőnek meg kell mentenie családját és fel kell tárnia egy rejtélyt.

CSALÁDOKNAK ÉS GYEREKEKNEK

ÚJ ÉVAD
Kaylie csapata (Team Kaylie)
2019. december 2. (hétfő), 9:00 - magyar szinkronnal

Egy bűncselekmény miatt a tini hírességet, Kaylie Konradot bírósági végzéssel kötelezik arra, hogy a közösségi sztárságot egy cserkészcsapat vezetésére cserélje.

KÜLÖNKIADÁS
Szilaj – A szabadon száguldó: Szilaj karácsony (Spirit Riding Free: Spirit of Christmas)
2019. december 6. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Luckynak és barátainak ki kell találni, hogyan jutnak haza időben karácsonyra, amikor egy sziklaomlás és egy rettenetes hóvihar tönkreteszi a terveiket.

EGYÉB

ÚJ VETÉLKEDŐ
Sminkmesterek versenye (Glow Up)
2019. december 6. (péntek), 9:00

A vetélkedőben feltörekvő sminkesek próbálnak megfelelni a színes kihívásoknak, a nyeremény pedig egy olyan lehetőség a szépségiparban, amely elindíthatja a karrierjüket.

ÚJ STAND-UP
Tiffany Haddish: Black Mitzvah
2019. december 3. (kedd), 9:00

40. születésnapjára Tiffany Haddish bedobja magát, és ragyogó különkiadásban, énekkel, tánccal, szókimondóan mesél a felnőtt nővé válása rögös útjáról.

TOVÁBBÁ ÉRKEZIK A KÍNÁLATBA

2019. december 1. (vasárnap)
Sonic X

Űrlakók a Földön (Space Jungle)
Szellemírtók (Ghostbusters)
Kedvencek temetője (Pet Sematary)
Kelekótya karácsony (Christmas with the Kranks)
Őrülten hiányzol (Like Crazy)
2 kaliber (2 Guns)
Wandering Stars
Modern Hamupipőke: Karácsonyi kívánság

2019. december 2. (hétfő)
Dean

2019. december 5. (csütörtök)
Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049
)

SZINKRONT KAPOTT:

Szexoktatás (Sex Education) - 1. évad