MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam januári újdonságai

Megannyi újdonsággal nyitja 2020-at a JimJam. Több újdonság is érkezik, ám ezek közül csak az egyik országos premier.

Inui - új sorozat
24-étől minden nap 7:26-kor


Az Inui főszereplője egy eszkimó kislány, aki valahol a sarkvidéken él, aki barátaival minden nap élvezi a hó adta lehetőségeket. Van egy iglujuk is, amit nap-mint-nap elhagynak, hogy olyan dolgokat műveljenek és játszanak, amit csak a hóban és jégen lehet megtenni. A JimJam új sorozata tökéletes időzítés a téli időszakban.

Eszes Jess - új sorozat, csatornapremier
5-étől minden nap 07:00-kor


Egy újabb sorozat a kicsiknek, amely arra ösztönzi őket, hogy választ találjanak kérdéseikre. Kövessük együtt, Jess-t a kíváncsi fekete-fehér kiscicát és az ő farmon élő barátait, ahogy felfedezik a körülöttük lévő világot és megtanulják, hogy a válaszok keresése akár jó móka is lehet.

Thomas és barátai: Kaland a Ködfátyol-szigeten - új film, csatornapremier
5-én 11:00-kor


Thomas, a gőzmozdony, sokunk kedvence, újabb kalandokba keveredik. Sodor szigetén az élet sosem unalmas, a megszemélyesített mozdonyok dolgoznak, barátkoznak, és persze állandóan izgalmas feladatokat kapnak. Tarts Thomas-szal és barátaival, Diesellel, Jamessel, Gordonnal és Emily-vel a JimJamen.

Eperke – Határ a csillagos ég! - új film, csatornapremier
12-én 11:00-kor


Eperpici városban megérett az eper, így hát lassan eljön a szüret ideje. Ám egy óriási szikla elzárja a víz útját és így teljesen megszűnik a város vízellátása. A probléma pedig az, hogyha a sziklát elmozdítják, akkor az letarolja az egész várost, de ha nincs víz, akkor meg a termésnek vége, ami szintén a város megszűnéséhez vezet. Zöldfej bácsi nagy ötlete az, hogy meg kell keresni a nagy gejzírkövet, amely megoldja minden gondjukat, ám a nagy kaland után Zöldfej bácsi bevallja, hogy hazudott és csak egy utolsó kalandot szeretett volna a barátaival. Eperke és a barátai ekkor elhatározzák, hogy saját erejükből fogják eltüntetni a sziklát...

Eperke legújabb kalandjai - új sorozat, csatornapremier
27-étől minden nap 08:12-kor


A főszereplő, Eperke, aki ismét sok érdekes, kalandos eseményt él át a barátaival együtt.