MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang januári újdonságai

Egy jó ideje már nem kell sokat várni a Boomerangtól. Újabban már ismétlőcsatornaként működik, de abban is alulteljesít. Nézzük a januári kínálatot.

Ahogyan arról már múlt hónapban írtunk, új műsorstruktúrát vezet be a csatorna, mely egyelőre nem tűnik ideiglenesnek, hiszen egész hónapban eszerint vetítik a műsorokat. Ez annyit tesz, hogy minden műsor egy órát fog kitenni, így könnyebb lesz követni is a műsorokat. Nem lesz már olyan, hogy valami  25 vagy akár 55 perckor kezdődjön, minden elem kereken egész órakor indul.

Visszatérve a premierekre. Erre a hónapra is jut egy olyan folytatás, melyet műsoron már hónapok óta nem láttunk. Viszont annak örülni kell, hogy a csatorna legalább folytatja az ilyen mostohán kezelt sorozatait is. Januárban a Dorothy Óz földjén folytatását lehet megtekinteni a Boomerang műsorán. A sorozat új részei január 11-étől hétvégente 12:00-kor lesz látható, és az új műsorstruktúrának köszönhetően a premierek egy egész órán át fognak tartani. Új részek hétvégente ugyanebben az időben.

Műsorblokként pedig visszatér a Boomerang Bingó, mely január 13-ától minden nap 16:00-kor lesz látható. A programmal kapcsolatos részletekről a csatorna reklámjaiból és honlapjáról lehet majd értesülni.