MENTRUM
Mozi

1984-ben menti meg a világot Csodanő

A DC filmes univerzuma lassan megtalálja a saját hangját, az első fázisú filmek egy-két sikeresebb darabja ezért meg is kapja a folytatás lehetőségét. Az egyik legjövedelmezőbb alkotás a Wonder Woman volt. Lássuk mit tartogatnak a következő részben.

Wonder Woman mellett az Aquaman is igen sokat profitált a saját történetéből, azért az előbbi sikerei nem vonhatók kétségbe. A második rész címe elég sejtető, hiszen a Wonder Woman 1984-re keresztelt folytatás jelzi, hogy nagy ugrást, rögtön 70 évet haladunk előre az időben. Az I. világháború sötétebb, mocskosabb világa után a '80-as évek világában találjuk magunkat, amely már sokkal színesebb köszönhetően a kötelező zenéinek és színvilágának. Az előzetes pedig betekintést enged ebbe a környezetbe is.

Az előzetes nem sokat árul el a történetről, ám hangolódásra tökéletes. Láthatjuk újra Gal Gadot Wonder Womanjének harcjeleneteit, és egy meglepetésszereplő is feltűnik a sztoriban. Steve Trevor (Chris Pine) az első részben bár meghalt, a folytatásban is helye van. Kíváncsian várjuk a magyarázatot! Mindezek mellett Wonder Woman új jelmezt kap a képregényekből is ismert Arany Sas páncélt, de ismerős momentum lehet az is, mikor Diana a villámokon lasszózva lendül előre.

Az előzetesben Kristen Wiig is feltűnik egy arheológusként, aki Gepárdot kelti életre, illetve Pedro Pascal Maxwell Lordja is látható. Továbbá jeleneteket is láthatunk Diana gyerekkorából, mikor még Temüszkirán végezte az edzéseit.

Az első előzetes után több poszter is érkezett, viszont mi csak a főszereplővel készültet mutatjuk meg.

Frissítés! Megérkezett a magyar szinkronos változat.

Eredeti:




Gal Gadot és Chris Pine mellett a rendező, Petty Jenkins is visszatért a folytatásra. A Wonder Woman 1984 magyarországi bemutatója 2020 június 4-én történik meg.