Új sorozat érkezik az Én kicsi pónim világából

Új sorozat érkezik az Én kicsi pónim világából

A bejelentéssel együtt megmutatták a főszereplők új kinézetét és kiderült, mikorra várható a bemutató.

Az Én kicsi pónim hosszú évekre nyúlik vissza, nincs olyan ember, aki ne ismerné őket. A legutóbbi széria G4-esként is ismert, mely 9 évadon át futott 2010-es bemutatója óta, és rengeteg epizód mellett számos különkiadással, több Equestria Girls-spinoffal és egy mozifilmmel is büszkélkedhet. Utóbbinak 2021-ben érkezik a folytatása is. Addig viszont a Hatosfogat új szériában tér vissza, mely spinoffjának is tekinthető a Varázslatos barátság-érának.

A Pony Life sorozatban a főszereplőink a Kockacukor sarokban töltik mindennapjaikat, ahol még mindig Pinkie Pie a fejes. Itt számos rejtélyes bájitallal találkozhatnak majd az általunk rég ismert pónik, akik a Varázslatos barátságban is a hatosfogatot alkották, mint például Twilight Sparkle, Rarity, és Fluttershy. Mindemellett a széria 4. generációjából ismert (eredeti) szinkronhangok is visszatérnek. Az angol cím (Pony Life - Póni élet) pont utal is arra, hogy az új sorozat a mindennapi életét kívánja a hat főszereplőnek bemutatni - a Varázslatos barátság kaland-központú történetmesélésétől eltérve.

A Hatosfogat rajongóinak tehát nem kell sokáig várniuk a viszontlátásig, 2020-ban új karakterdizájnnal, új történettel, de ismerős környezettel és szereplőkkel visszatérnek. A sorozatot egy új játék kollekcióval vezetik fel, melyet már decembertől lehet kapni egyes helyeken.

Az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság jelenleg itthon nemrég végzett a 8. évaddal, érkeznek sorban a különkiadások és 2020-ban a záró évad is bemutatkozik. És várhatóan a Pony Life is a Minimaxon debütál.