MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax decemberi újdonságai

2019-et stílusosan zárja a Minimax. Rengeteg új film debütál a csatornán, az Én kicsi pónim rajongói szintén örülhetnek, érkezik több sorozatfolytatás is, többekközt a Trollok is, mely egy év szünet után látható újra premierekkel.


Denver, az utolsó dinoszaurusz - új részek, 27-52.

16-ától hétköznap 18:00-kor dupla részekkel, hétvégén 18:10-kor


Denver és Harry közös kalandja születésük napján kezdődött, azóta elválaszthatatlan jóbarátok. Szívük csücske saját zenekaruk, a Dinopals, aminek Charlotte és Super Dan, legjobb barátaik is tagjai. A dinoszaurusszal való mindennapi élet rendkívüli, különösen egy olyan városban, mint Bones Town, ahol mindig történik valami izgalmas.


LEGO Friends: Lányok bevetésen - 2. évad, csatornapremier

21-étől minden nap 17:30-kor


Íme Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie. Öt különleges barátnő, akik egy hősies küldetésre készülnek: megóvni Heartlake City-t a csalóktól. Egy kis móka, egy kis szeretet és rengeteg bátorság megannyi kalanddal fűszerezve!


Trollok - A dallam szól tovább - új részek

27-étől 18:40-kor


A dallam szól tovább és ettől tuti neked is égnek áll majd a hajad! Tarts Te is Pipaccsal, Ágassal és barátaikkal. Énekelj, táncolj és érezd jól magad a soha véget nem érő bulikban.


My Little Pony: Equestria Girls - Jöhetnek az ünnepek! - új különkiadás

5-én 19:00-kor


Már hagyomány, hogy az ünnepekre Pinkie Pie desszertet süt Raritynek, Rarity pedig ünnepi ruhával lepi meg Pinkie Pie-t. Miközben Pinkie Pie és Shimmer Shine az idei sütit szeretnék eljuttatni Raritynek, egy hógolyócsata kellős közepébe csöppennek, ami veszélybe sodorja az idei ajándékozást.


My Little Pony: Equestria Girls – A legeslegjobb ajándék - új különkiadás

24-én 08:00-kor


Az ünnep közeledtével Twilight Sparkle és barátai egész Eqestrián át versenyeznek, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot egymás számára. A verseny végén rájönnek, hogy a legnagyobb ajándék amit adhatnak és kaphatnak, a barátságuk.


My Little Pony: Equestria Girls – Tavaszi szünet - új különkiadás

31-én 13:00-kor


Equestria lányai néhány osztálytársukkal egy luxus jachton töltik a tavaszi szünetet, de Rainbow Dash szerint veszélyben vannak, mert elveszíthetik a varázserejüket.


Barbie: Dreamhouse Adventures - A varázslatos hableány rejtélye - új film

28-án 08:00-kor


Manu, a legsirályabb fecske - új film

21-én 21:35-kor


Manu, a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.


Karácsony Artúr - új film, csatornapremier

24-én 20:00-kor

Hogyan tud a Télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Tökéletes, katonás szervezéssel, a terepen dolgozó manókkal, egy óriási, szuperszonikus szánnal és egy tökéletesen működő parancsnoki bázissal. Ám hiába segít a fejlett technológia, néha becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó elsőszülött fia, Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. Így a saját szakállára beindít egy akciót, amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.