MENTRUM
Ifjúsági

Az HBO berendelte a Kalandra fel! 11. évadát

Nagy bejelentést tett nemrég az HBO: a Cartoon Network által kaszált Kalandra fel! című sorozatot 2020-ban visszahozzák egy újabb évadra.

"Kalandra fel, ha tudsz gyere el, hisz' minket minden érdekel". Ugye ismerős? Az kell, hogy legyen, hiszen még alig ért véget a sorozat és pontosan 10 évadon keresztül ezzel indult minden Ooo-földi kalandozás Finn és Jake számára. És 2020-ban visszatérnek egy 4-részes különkiadás erejéig, ám ezúttal a kalandoknak az HBO Max ad majd otthont.

Az Adventure Time: Distant Lands címet kapó különkiadás-sorozat négy, egyenként egy órás történetből fog állni és bizonyos időközönként fog érkezni az HBO új streaming szolgáltatására, az HBO Maxra. A négy történet a sorozat különböző szereplőire fókuszál majd, amikor az utolsó részben egy nagy egyesülés várható a szereplők részéről, s immáron főszerepben Finn és Jake.

Az első részben Zizgő az űr távoli pontjain kalandozik, majd a folytatásban Marceline és Buborék hercegnő az Üveg királyság felé tartanak, hogy megállítsanak egy katasztrófát, miközben a saját múltjukkal is szembe kell nézzenek. A 3. rész egy eredettörténet: Borsmenta a főszereplő. Megismerhetjük fiatal éveit, mikor még a varázsló iskolában tanult. Végül pedig Finn és Jake letük legnagyobb kalandját élik át.

A bejelentéssel együtt érkezett egy poszter is, amin minden fontosabb szereplő fel lett tüntetve.


A bejelentés szerint az első két rész mindenképp érkezik 2020-ban az HBO Max-ra. A további két részről nem értesítették az érdeklődőket, de minden bizonnyal azok is érkeznek még jövőre. Magyar premier még nem ismert.