MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Netflix októberi újdonságai

Ebben a hónapban is több újdonság érkezik a Netflixre, melynek magyar felülete nemrég vált aktívvá. Múlt hónapban csak a szinkronos premiereket jelöltük, ezúttal viszont mindenre kivetettük hálónkat és feliratos tartalmakat is bevettünk a cikkbe, viszont mindegyik jelölve melyik várható a bemutatókor. Az a kérdés, hogy a jövőben hogyan preferálnátok a Netflixes cikkeket? Legyen minden tartalom benne vagy csak a szinkronosak?

Carmen, a mestertolvaj - 2. évad, feliratos
Bemutató: 1-jén

Carmen Sandiego, a profi tolvaj, aki jóra használja képességeit, beutazza a világot, hogy agyafúrt szárnysegédeinek a segítségével megakadályozza V.I.L.E. gonosz terveit.

Seis Manos - A hat ököl - 1. évad, feliratos
Bemutató: 3-án

A békés mexikói kisvárosban, San Simonban három fiatal taoista harcművész-növendéket megtámad egy okkult bűnszervezet elfajzott tagja.

Hormonokkal túlfűtve - 3. évad, feliratos
Bemutató: 4-én

A tinédzser barátok életét fenekestül felforgatják a serdülőkor csodái és borzalmai, a valódi cimborák, Nick Kroll és Andrew Goldberg merész vígjátékában.

Bébi úr újra munkában - 1. évad, szinkronos
Bemutató: 15-én

Bébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.

Szuperszörnyecskék - 1. évad, szinkronos
Bemutató: 15-én

Világhírű szörnyecskék ovis gyerekei próbálják elsajátítani különleges képességeiket, miközben felkészülnek az iskolára.

Borsszem Bheem - Diwali 1 . évad, beszédmentes
Bemutató: 18-án

Díszítsd fel a házat, és fald fel az édességet Bheemmel, miközben teljesen átadja magát a szórakozásnak – és a csintalankodásnak – a fények fesztiválján.

Szilaj, a szabadon száguldó: Póni mesék - 2. évad, szinkronos
Bemutató: 18-án

Fedezd fel Szilaj, a szabadon száguldó kalandjait videoklipek és rövid történetek gyűjteményével, amelyekben Luckyval és a barátaival is találkozhatsz.

BoJack Horseman - 6. évad, feliratos
Bemutató: 25-én

Ismerd meg a '90-es évek kedvenc szituációskomédia-lovát 20 évvel későbbi formájában. A fösvény szíve... nem egészen aranyból van... de valami olyasmiből. Rézből?

Az űr vége - 2. évad, feliratos
Bemutató: 25-én

Hősünk magányos börtönbüntetését tölti, amikor megismerkedik egy bolygópusztító és extra cuki idegennel, akivel űrbeli kalandra indul. A tét a galaxis megmentése.

Greenhouse Akadémia - 3. évad, feliratos
Bemutató: 25-én

A tizenéves testvérpár, Hayley és Alex, egy elit bentlakásos iskola tanulója lesz, ahol rivalizálás, szerelem és édesanyjuk halálával kapcsolatos rejtélyek várnak rájuk.

Kengan Ashura - 2. évad, feliratos
Bemutató: 31-én

Ohma Tokita belép egy titkos világba, ahol a céges vitákat brutális gladiátorküzdelemben rendezik el. A pénz nem érdekli, csak harcolni akar – és persze nyerni.

Forrás: Netfix