MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax novemberi újdonságai

Óriási premierdömpinggel zárja az őszi szezont a Minimax. Két új sorozat mellett érkeznek különlegességek is.

Holly Hobbie - új sorozat
16-ától hétvégén 11:00-kor

Az énekes-zeneszerző Holly egy kis városban él születése óta családjával. A 13 éves lány arról álmodik, hogy egy nap megmenti a világot. Nagyratörő terveit szülővárosában kezdi megvalósítani, ahol folyton mások segítségére siet. Csatlakozz hozzá, mert együtt igazán nagyszerű dolgokat vihettek végbe!

Denver, az utolsó dinoszaurusz - új sorozat
18-ától hétköznap 18:00-kor dupla résszel

Denver és Harry közös kalandja születésük napján kezdődött, azóta elválaszthatatlan jóbarátok. Szívük csücske saját zenekaruk, a Dinopals, aminek Charlotte és Super Dan, legjobb barátaik is tagjai. A dinoszaurusszal való mindennapi élet rendkívüli, különösen egy olyan városban, mint Bones Town, ahol mindig történik valami izgalmas.

My Little Pony: Equestria Girls - Barátságpróba - új különkiadás
1-jén 21:30-kor

Rarity egy remek lehetőséget kap, jelmeztervezője lehet a közelgő vidámparki felvonulásnak. Munkaadója és újdonsült barátja nem más, mint a híres Vignette Valencia, ez azonban próbára teszi a többi lánnyal, különösenApplejack-kel való barátságát.

My Little Pony: Equestria Girls - Elfeledett barátság - új különkiadás
1-jén 22:15-kor

Sunset Shimmer megdöbbenve tapasztalja, hogy legjobb barátai rejtélyes módon nem emlékeznek rá. Azonnal visszatér Equestria-ba, ahol Celestia és Twilight Sparkle hercegnők segítségével próbál meg véget vetni a különös varázslatnak, mielőtt barátai örökre elfelejtik őt. Vajon sikerrel járnak? Itt az ideje megtudni.

Óriásláb fia - új film
16-án 20:30-kor

Egy különös nyomon elindulva, Adam megtalálja rég elveszettnek hitt édesapját, Óriáslábat. A kamasz fiú hamarosan felfedezi, hogy nem csak haja és lába nő hihetetlenül gyorsan, de szuper képességei is vannak. Boldogságuk nem tart sokáig, mert az apját üldöző gonosz tudósok hamar rájuk találnak, így Adamre vár a feladat, hogy megmentse édesapját.

Enchantimals - Mesék az erdő mélyéről - új részek
12-étől minden nap 14:45-kor

Ezek a szeretni való fiatal lányok különleges baráti kapcsolatot ápolnak kiskedvenceikkel, akikkel több közös vonásuk is van. Varázslatos világ az otthonuk, amelynek minden apró szeglete kacagtató élményeket és soksok kalandot tartogat!Abarátság erejével itt bármi megtörténhet!

Voltron - A legendás védelmező - 8. évad
1-jétől hétköznap 22:30-kor tripla résszel, hétvégén 23:30-kor

Öt fiatal különleges kalandja egy intergalaktikus háborúban, ahol csak a kitartás és az összefogás számít, ha meg akarják állítani az univerzumot veszélyzető gonoszt és hogy életre hívhassák Voltront, a legendás védelmezőt!

Forrás: AMC