MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Netflix szeptemberi újdonságai

Első Netflixes havi újdonságos cikkünk! Ebben több újdonság is megtalálható és mind szinkronos. Erre a jövőben is törekszünk, a feliratos tartalmakat külön jelezzük. A dátumok a szinkronok aktiválását jelentik, nem az elérhetőség napját. Persze a kettő időnként egyezhet is. A cikk a későbbiekben frissülhet további tartalmak érkezésével.

Ebben a hónapban vált elérhetővé a Lego Friends 2. évadának szinkronja, mellyel ezzel előzték is a Minimaxot. Van már egy új filmünk is, illetve hamarosan két új széria is bemutatkozik, melyekhez az előzetesek szinkronosak, tehát várhatóan a bemutatókor magyarul lesznek nézhetőek a tartalmak.

Lego Friends: Lányok bevetésen - 2. évad
Bemutató: 10-én

Íme Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie. Öt különleges barátnő, akik egy hősies küldetésre készülnek: megóvni Heartlake City-t a csalóktól. Egy kis móka, egy kis szeretet és rengeteg bátorság megannyi kalanddal fűszerezve! (AMC)

Alexa és Katie - 1-2. évad
Bemutató: 6-án

Alexa terve: titokban tartani, hogy rákos beteg, és egyszerű gimnazistaként kezdeni a tanévet. Minden a terv szerint alakul... amíg el nem kezd hullani a haja.

Az utolsó srácok a Földön (The Last Kids on Earth) - új sorozat
Bemutató: 17-én

A történet hőse egy 13 éves srác, aki a barátaival összefogva próbálja túlélni a városát elözönlő szörnyek és zombik támadását.

Kaylie csapata (Team Kaylie) - új sorozat
Bemutató: 23-án

Egy bűncselekmény miatt a tini hírességet, Kaylie Konradot bírósági végzéssel kötelezik arra, hogy a közösségi sztárságot egy cserkészcsapat vezetésére cserélje.

Fehér agyar (White Fang) - új film
Bemutató: 4-én

Jack London klasszikusának rajzfilmváltozatában a hűséges, félig farkas származású kutya életre szóló élményeket szerez kis gazdájával a kanadai Yukon territóriumban.

Sárkányok: Mentőosztag (Dragons: Rescue Riders) - új sorozat
Bemutató: 27-én

Az ikrek, Dak és Leyla sárkány barátaikkal együtt arra teszik fel az életüket, hogy megmentsék másokét. Megvédik az otthonukat, Huttsgalort, s közben remekül szórakoznak.

Az új generáció (Next Gen) - új film
Bemutató: 17-én

A legjobb barátja egy korszerű harcos robot. Itt az ideje rendezni a számlát, szórakozni – és megmenteni a világot.

A sárkányherceg (The Dragon Prince) - 1-2. évad
Bemutató: 19-én

Az emberek királysága, Katolis összeszorított foggal készül a holdárny-tündérek támadására. Harrow király biztonságos helyre küldené két fiát, Callumot és Ezrant.

Forrás: Netflix