MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax októberi újdonságai

Jön a modern Hófehérke-feldolgozás, a skótjuhász kutya és a pónik legújabb kalandjai, de hónap végén az intergalaktikus háború lezárását is megkapjuk.

7 törpe és én - új részek
16-ától minden nap 15:30-kor

Ki aludt az ágyacskámban? Ki evett a tányérkámból? Ki ivott a pohárkámból? Ugye mindenki tudja melyik meséből idéztünk...De mi történik akkor ha egy napon rájössz, te magad vagy Hófehérke, és hirtelen 7 törpével kell megosztanod az otthonod? Nos, kezdjük el... egyszer volt, hol nem volt... A többi kiderül a képernyőn, tarts velünk!

Lassie és barátai - 2. évad
24-étől hétköznap 17:00-kor és hétvégén 18:00-kor

Ez a kalandos, humoros és szórakoztató animációs sorozat új köntösben mutatja be a sok generáció számára ismert és szeretett skótjuhász klasszikus történetét, amint csatlakozik kis gazdájához, Zoéhoz.

Én kicsi pónim: Varázslatos barátság - 8. évad
28-ától hétköznap 09:00-kor tripla résszel

Ebben az új évadban olyan új szereplőkkel is megismerkedhetsz, mint Starlight Glimmer szülei, vagy éppen Celestia hercegnő. A hatos fogat új barátokkal kiegészülve soha nem látott kalandokban vesz részt a már jól ismert helyszíneken.

Voltron - A legendás védelmező - 7-8. évad
7. évad: 28-ától hétköznap 22:30-kor tripla résszel, 8. évad: november 1-jétől

Öt fiatal különleges kalandja egy intergalaktikus háborúban, ahol csak a kitartás és az összefogás számít, ha meg akarják állítani az univerzumot veszélyeztető gonoszt és hogy életre hívhassák Voltront, a legendás védelmezőt!

Forrás: AMC