MENTRUM
Ifjúsági
Mozi

Ekkor érkezik a Miraculous-mozifilm

A ZAG bejelentette, hogy melyik évben mutatják be a legnépszerűbb sorozatuk mozifilmes kalandját.

Katicabogár és Fekete Macska új felületet hódít meg. A ZAG Heroez népszerű animációs sorozatáról még 2016-ban arról szóltak a hírek, hogy a Miraculous élőszereplős mozifilmet tervez bemutatni, mely mostanra számítógép-animációs alkotássá változott. A film címe Miraculous: Awakening, vagyis Ébredés és a tervek szerint 2021-ben érkezik a mozikba, de a stúdió előtte mindenképp szeretné befejezni a sorozat 4. és 5. évadait, ezután állnak neki a film készítésének.

A film a jelenlegi tervek szerint a musical, romantikus fantasy és kaland műfajait keveri, kiegészítve családi szálakkal, felelősséggel és két fiatal szívügyeivel. A film tónusa a Pókember és Jégvarázs keverékét célozza meg. Azt is elárulták az illetékesek, hogy több már látott szuperhős is feltűnik a filmben, úgy mint Rena Rouge, Méhkirálynő vagy Páncélos, de új és múltbéli Miraulous-hordozók is feltűnnek a vásznon.

A Miraculous egy 2015-ben indult animációs sorozat, mely nagyon hamar elképesztő sikerekre tett szert és a jelenlegi tervek szerint 130 epizód készül el, mely 5 évadra elegendő. Jelenleg  több, mint 120 országban vetítik a szériát (itthon a Disney Csatornán látható). Hamarosan pedig itthon is véget ér a 2. évad, május 31-én a dupla részes évadzáró, A hősök napja kerül adásba.

Sajnos fenti 2021-es premierdátumon kívül pontosabb infó nem érkezett, de reméljük a közeljövőben már a hónapról is be tudunk számolni.