MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Coop és Cami megkérdezi! magyar hangjai

Coop és Cami bármit megkérdez. De vajon kik teszik ugyanezt, csak épp magyarul?

A sorozat két főszereplője Cooper és Cami Wrather, a középiskolás testvérek, akik együtt vezetik Coop online műsorát, a Mit válassz? címűt. A duó, Ollie kistesójukkal és Coop legjobb barátjával, Freddel kiegészülve érdekes, olykor kínos kérdéseket tesznek fel, melyeket nézőik segítségével válaszolnak meg. Minden nap egy új kaland a Wrather família számára, akikhez hozzá tartozik még nővérük, Charlotte és anyjuk, Jenna is. A sorozat a mindennapi családi helyzeteket és a felnőtté válást szívvel és humorral közvetít a nézőknek.

A Disney Csatorna új sorozatában a gyerekeket már egy újabb generáció szólaltatja meg. Igaz, mindegyikük hallható akár már évek óta kisebb vagy nagyobb szerepekbe, de talán most látszik a legjobban, hogy megérkezett a gyerekhangok utánpótlása. Dolmány-Bogdányi Korináról mindenki elismerően vélekedik, nem csoda, hiszen mindkét szülője a szakmában dolgozik évek óta. Tőle tehát számíthatunk egy biztos minőségre. Tóth Márk szintén ismerős lehet többek számára. Elég csak megemlíteni az M2-féle Zou-t vagy az új Kacsameséket. Mindkettőben főszerepet alakított, nem is olyan rosszul.

A folytatásban mutatunk egy előzetest, egy részletet és a magyar hangok listáját.

 


Cami - Dolmány-Bogdányi Korina
Cooper - Tóth Márk
Charlotte - Csifó Dorina
Fred - Szirtes Marcell
Ollie - Mayer Marcell
Jenna - Sági Tímea
Minty - Mayer Szonja
Walker igazgató - Bognár Tamás
Zappala edző - Kassai Károly
Manny - Molnár Levente
Malcolm - Boldog Gábor
Ének - Andrádi Zsanett
Deb - Tamási Nikolett
Sarah - Roatis Andrea
Benjamin apja - Kapácsy Miklós
Ms. Pappas - Mezei Kitty
Peyton - Gyarmati Laura

További magyar hangok: Fogarassy Dávid, Fogarassy Gergő, Prokópius Gergő, Égner Milán, Molnár Olivér, Vojnisek Péter, Kelemen Noel, Romet Alíz, Hagyó Lilla, Prokópius Fanni, Vojnisek Júlia

Főcím: Endrédi Máté (1. évad, 2. évad első fele), Schmidt Andrea (2. évad második fele)
Magyar szöveg: Boros Karina
Dalszöveg: Weichinger Kálmán
Zenei rendező: Weichinger Kálmán
Szinkronrendező: Járai Kíra

Ha szeretnétek tudni milyen kérdésekben vár segítséget Coop és Cami, akkor nézzétek a Coop és Cami megkérdezi! című új Disney Csatorna-sorozatot április 29-től hétköznap 18:00-kor a Disney Csatornán.

Adatok forrása: Disney