MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Kenyér királyok magyar hangjai

A Nicktoons áprilisi indulása több új sorozatot is hoz magával, ezek egyike a Kenyér királyok (Breadwinners). Mutatjuk, kik szolgáltatják a hangjaikat a sorozathoz.

A Kenyér királyok két kenyérkihordó ifjonc kacsáról szól, egy Pondgea nevű bolygón. Itt rengeteg őrült kalandba csöppennek, aminek sokszor főszereplője a kenyér. A kis csapat vezetője SwaySway, aki sokszor pont nem a legjobb döntéseket hozza, mégis általában megmenti az elrontott szituációt. Buhdeuce a duó másik tagja, aki kicsit zizisebb társánál, ám a szíve mindig a helyén van. A különböző kalandokat és kiszállításokat együtt teszik meg az ő kis kenyérkihordó furgonjukkal.

A magyar változatban két ifjú tehetség hallható Czető Roland és Szalay Csongor személyében, akik itt is megcsillanthatják énektehetségüket. Bár egyiküknek nem kell bizonyítania kicsit sem, míg a másikuk egy újabb éneklős szerepet írhat fel az önéletrajzába, elvégre ő ritkább kap ilyen lehetőséget. Feltűnik még az utóbbi évek egyik nagy felfedezettje is Gyurin Zsolt személyében. A stábot erősíti még Kiss Anikó is, akit az ISzDb filmes adatbázisa alapján a legtöbbször mellékszerepben hallhatunk. Az itteni karaktere kicsit többet szerepel ezeknél.

A sorozat igen jóra sikerült főcímdala után a szereposztás is megtekinthető.


SwaySway – Czető Roland
Buhdeuce – Szalay Csongor
T-Midi – Gyurin Zsolt
Ketta – Czető Zsanett
Kenyérteremtő – Varga Rókus
OOnski – Petridisz Hrisztosz
Rambamboo – Kiss Anikó

Bemondó: Kisfalusi Lehel
Főcímdal: Czető Roland és Szalay Csongor
Magyar szöveg: Szojka László
Dalszöveg: Janicsák István
Hangmérnök és vágó: Papp Zoltán István, Hegyessy Ákos
Zenei rendező: Sárközi Anita
Szinkronrendező: Gaál Erika
Produkciós vezető: Legény Judit

A szinkront a Labor Film szinkronstúdió készítette.

A Kenyér királyok áprilistól több időpontban is látható a Nicktoonson.

Adatok forrása: Viacom