MENTRUM
Ifjúsági

Paddington a Nickelodeonon lesz látható új sorozatában

Nemrég rántották le a leplet a Nickelodeon egyik készülő új sorozatáról, mely a fiatal Paddington medvéről fog szólni. Az eredeti szinkronban a 2015-ös és 2017-es mozifilmek hangja lesz újra hallható.

A Nickelodeon, a StudioCanal és David Heyman producer közös munkája Paddington medvéről fog szólni. A Paddington munkacímű sorozat egy fiatalabb korosztályt fog megszólítani, melynek főszereplője maga is egy fiatalabb Paddington lesz. A sorozat minden része úgy kezdődik és végződik majd, hogy Paddington levelet ír nénikéjének, Lucy néninek, amiben arról számol be, hogy mit tanult az aznapi kalandjaiból.

A jelenleg fejlesztés alatt álló projekt rendezője Adam Shaw, tévére vitte és írta Jon Foster és James Lamont (Gumball csodálatos világa). A sorozatot pedig a két mozifilmért is felelős Rosie Alison irányítja, a társproducer pedig Rob Silva. A főszereplő hangja, Ben Whishaw pedig a mozifilmek után a tévésorozatban is hallható lesz.


A sorozat 2020-tól nemzetközileg valamelyik Nickelodeon-csatornán lesz látható. Eközben pedig a harmadik Paddington-mozifilm is készülőben van, de a bemutató dátuma nem ismert.