Ifjúsági

Paddington a Nickelodeonon lesz látható új sorozatában

Nemrég rántották le a leplet a Nickelodeon egyik készülő új sorozatáról, mely a fiatal Paddington medvéről fog szólni. Az eredeti szinkronban a 2015-ös és 2017-es mozifilmek hangja lesz újra hallható.

A Nickelodeon, a StudioCanal és David Heyman producer közös munkája Paddington medvéről fog szólni. A Paddington munkacímű sorozat egy fiatalabb korosztályt fog megszólítani, melynek főszereplője maga is egy fiatalabb Paddington lesz. A sorozat minden része úgy kezdődik és végződik majd, hogy Paddington levelet ír nénikéjének, Lucy néninek, amiben arról számol be, hogy mit tanult az aznapi kalandjaiból.

A jelenleg fejlesztés alatt álló projekt rendezője Adam Shaw, tévére vitte és írta Jon Foster és James Lamont (Gumball csodálatos világa). A sorozatot pedig a két mozifilmért is felelős Rosie Alison irányítja, a társproducer pedig Rob Silva. A főszereplő hangja, Ben Whishaw pedig a mozifilmek után a tévésorozatban is hallható lesz.


A sorozat 2020-tól nemzetközileg valamelyik Nickelodeon-csatornán lesz látható. Eközben pedig a harmadik Paddington-mozifilm is készülőben van, de a bemutató dátuma nem ismert.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.