MENTRUM
Ifjúsági

Az HBO GO Kids 2018-as statisztikája

Az HBO az év vége közeledtével érdekes statisztikai adatokat adott ki a streaming szolgáltatásuk kapcsán. Mi a Kids részre vonatkozó adatokat lessük meg.

A rendszeres olvasóink már tudják, hogy havonta szoktunk beszámolni az HBO GO újdonságairól, így azt is tudják, hogy milyen rendszeresen érkeznek új tartalmak és, hogy azok az új tartalmak között mondhatni rengeteg Nickelodeon-gyártású műsor is található. Bár főleg az új műsoraik érkeznek talán idővel elkezdenek az HBO-nál azon is gondolkodni, hogy a klasszikus műsoraik közül is válogassanak.

A fenti megállapítás alapján nem csoda hát, hogy a Nickelodeon műsor jobban képviselik magukat a Top5-ös sorozatos kategóriában, mint bármi más. A Cartoon Network egy klasszikus sorozattal van jelen, míg két gyereksorozat is megtalálható a középmezőnyben. Az első öt legnézettebb sorozat a következő:

1. SpongyaBob Kockanadrág
2. Mancs Őrjárat
3. Mása és a medve
4. Peppa malac
5. Dexter laboratóriuma


Az animációs filmekről is érkezett egy rövid toplista. Ebben a Disney-Pixar 2017-es nagysikerű filmje helyezkedik elől, őt a DreamWorks kisfőnöke követi, míg a 3. helyet 2017 egyik legrosszabb filmjének is nevezett alkotás szerezte meg.

1. Coco
2. Bébi úr
3. Az Emoji-film
4. Szalonka (rövidfilm)
5. Ferdinánd


Az HBO GO-n tehát az animációs tartalmak is jól mennek, és 2019-ben további címek érkezésére is számítani kell. Az eddigi Nickelodeonos dömping után/mellett Cartoon Network-sorozatok érkezésére is számítani kell. Úgy, mint a Kalandra fel! vagy a Dexter laboratóriuma újabb részei,de a 2016-os Pindúr pandúrok is tiszteletüket teszik majd.

Kövessetek tehát minket 2019-ben is, hogy az HBO GO mellett más csatornák kínálatáról is elsőként értesülhessetek!