MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax januári újdonságai

Újdonságokban az új évben sem lesz hiány, ha a Minimaxra kapcsolunk. Rögtön az első napokban jön a Dínószakik befejező évadai, folytatódik a Szilaj és a Lego lányok is újra hihetetlen kalandokba keverednek.

Dínószakik - 6-7-8. évad
2-ától minden nap 14:35-kor

50% dinoszaurusz, 50% kamion, 100% szórakozás… és még több kaland! A Dinotrux és a Reptools csapat újra a képernyőn! Megújult erővel szállnak szembe D-Struct-szal, a megelevenedett ördöggel.

Szilaj, a szabadon szárnyaló - 3-4. évad
6-tól minden nap 19:00-kor

Lucky, a belevaló 12 éves kislány összebarátkozik egy vad musztánggal, akinek a Spirit nevet adja. Két legjobb barátjával, Abigaillel és Prúval, valamint lovaikkal együtt egy vég nélküli lovaglással és mókával teli világot fedeznek fel. Együtt feszegetik határaikat, és megtapasztalják, milyen igazán szabadnak lenni.

LEGO Friends: Lányok bevetésen - új részek
21-étől hétköznap 17:30-kor

Íme Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie. Öt különleges barátnő, akik egy hősies küldetésre készülnek: megóvni Heartlake City-t a csalóktól. Egy kis móka, egy kis szeretet és rengeteg bátorság megannyi kalanddal fűszerezve!

Turbó Spuri - új részek (a téli szünet miatt megszakadt az évad)
30-ától hétköznap 13:45-kor

A híres Indy 500 a világ három legnagyobb versenyének egyike. Turbó, a csiga, mióta egy szörnyű balesetet követően egy autó motorjában ébredt, szuper sebességre tett szert. Azóta verhetetlen ezen a versenyen. Most azonban újabb kihívói akadtak, akik a címére pályáznak.

Forrás: AMC