MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax decemberi újdonságai

Premierek hada az év utolsó havában is a Minimaxon. Két új sorozat és egy új szezon is bemutatkozik decemberben.

Szilaj, a szabadon szárnyaló - új sorozat, 1-2. évad
24-étől minden nap 19:25-kor

Lucky, a belevaló 12 éves kislány összebarátkozik egy vad musztánggal, akinek a Spirit nevet adja. Két legjobb barátjával, Abigaillel és Prúval, valamint lovaikkal együtt egy vég nélküli lovaglással és mókával teli világot fedeznek fel. Együtt feszegetik határaikat, és megtapasztalják, milyen igazán szabadnak lenni.

Polly Pocket - Apró erő - új sorozat (1x03-12)
24-én 9:30-kor dupla résszel, 24-étől minden nap 14:55-kor dupla résszel

A bájos Polly számára semmi sem lehetetlen, miután egy mágikus medálhoz jut, aminek a segítségével olyan apróvá tud összezsugorodni, hogy akár egy zsebben is elfér.

Zöldségmesék a házból - 5. évad (5x01-09) (Zöldségmesék a városból)
11-étől hétköznap 10:00-kor

Készen állsz, hogy kezdetét vegye a vega-mega őrület?! Bob, a paradicsom, Larry, az uborka és „zöld” barátaik várnak Téged is minden este. Tanulságos mese oltári poénokkal és kedves dalokkal fűszerezve.

Mikulás-maraton
6-án 18:00-20:00 között

Benne: Kicsi Gesztenye Klub, Masha és a medve, Sam, a tűzoltó: Karácsonyi különkiadás, Állati karácsonyi küldetés

Szilveszteri Masha és a medve maraton
31-én 21:25-06:00 között

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha, a nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, barátjával a medvével, fantasztikus kalandokba keverednek. Ha velünk tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelet a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Forrás: AMC