MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang decemberi újdonságai

Kíváncsiak mivel készül decemberre a Boomerang? Már mutatjuk is!

A decembert őrült tempóval kezdi a Boomerang. Rögtön 3-án indul a Flúgos futam 2. évada, melynek vetítési időpontja igazodik a csatorna új módszeréhez, azaz az új részek mindennap érkeznek. A sorozat premier epizódjai esténként 19:40-kor láthatóak. December 10-étől pedig érkeznek a The Happos Family 2. évadának legújabb epizódjai. Minden nap 13:50-kor kerülnek adásba a vízilovak furcsa kalandjai.

Később, 17-én érkezik az Oddbods: A sorozat karácsonyi, különkiadás epizódja, az Ünnepi rosszaságok című, mely a megszokottaktól eltérően 20-25 perces műsoridejű lesz. Akik esetleg késztetést éreznének, hogy a premier után újranézzék az epizódot vagy csak lemaradnak, a csatorna biztosít rengeteg ismétlési sávot az érdeklődők számára.

Végül pedig az idei karácsonyt Tommal és Jerry-vel tölti a Boomerang. 22-étől minden nap 09:05-13:50 között Tom és Jerry-show maratont vetít a csatorna, melyet 09:55-kor egy Tom és Jerry-filmmel szakít meg.

A december havi hétvégi maratonokat a Csak lazán, Scooby-Doo! biztosítja. Elsejétől szombat és vasárnap 09:15-12:40 között a sorozat epizódjait vetíti a csatorna.

Folytatódó újdonságok: Új bolondos dallamok