MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Trollok - A dallam szól tovább szinkronhangjai

A Minimax szeptemberben induló 3. új sorozata a Trollok mozifilm alapján készült. A sorozathoz készült magyar változat magyar hangjai lejjebb olvashatók.

A dallam szól tovább és ettől tuti neked is égnek áll majd a hajad! Tarts Te is Pipaccsal, Ágassal és barátaikkal. Énekelj, táncolj és érezd jól magad a soha véget nem érő bulikban.

A 2016-ban bemutatott Trollok mozifilm igen hamar, már 2018 elején sorozatot kapott a Netflixen, a DreamWorks gyártásában, hamarosan pedig a Minimaxon is látható lesz. A film magyar változatában Csuha Bori és Bereczki Zoltán volt a két főszereplő hangja. Bereczki Zoli neve viszont van elég nagy ahhoz, hogy egész évben be legyen táblázva a naplója, így nem meglepő, hogy ezt a sorozatot már nem tudta elvállalni. Így a helyére Juhász Levente érkezett, aki az ISzDb szerint többnyire további magyar hang volt eddig. Szerencsére énekelni is tud, vagyis külön énekhangot nem kellett keresni ebbe a zenével fűszerezett sorozatba. Pipacs hangja ahogyan a filmben, úgy itt is Csuha Bori lesz. Rajtuk kívül is lesznek visszatérő nevek, ezt az alábbi szinkronlistából deríthetitek ki:


Pipacs - Csuha Bori
Ágas - Juhász Levente
Főcímdal - Csuha Bori
Főcím - Korbuly Péter
Szalag - Laurinyecz Réka
Szatén - Bogdányi Titanilla
Giga - Elek Ferenc
Kuki úr - Forgács Gábor
Buzby - Kapácsy Miklós
Dj Suki - Kis-Kovács Luca
Bernice - Kocsis Mariann
Bridget - Kokas Piroska
II. Porcos király - Kovács Levente
Guy Diamond - Magyar Bálint
Smidge - Seszták Szabolcs
Felhő - Szabó Máté
Csermely - Szatory Dávid

További magyar hangok: Baráth István, Kapácsy Miklós, Kovács Lehel, Zakariás Éva, Borbíró András, Tarján Péter, Pál Dani

Magyar szöveg: Fórián Eszter
Hangmérnök és vágó: Gajda Mátyás
Gyártásvezető: Szerepi Hella
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Produkciós vezető: Kicska László

A szinkron a Minimax megbízásából a Subway stúdióban készült.

A Trollok - A dallam szól tovább szeptember 3-án, hétfőn 18:44-kor indul a Minimaxon. Új részek minden nap ugyanebben az időpontban lesznek láthatóak.

Adatok forrása: Subway