MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Gyökereihez tér vissza az új Transformers-széria - előzetes

Megjelent a legújabb Transformers-sorozat előzetese és egy apró részlet is látható már.

A Cartoon Network-ön látható új sorozatban az alakváltó robotok az 1984-es széria kinézeti elemeit veszi alapul, talán ezzel is megszólítva az idősebb korosztályt. Annak ellenére, hogy a sorozat fő célcsoportja a nagyjából 6-10 éves gyerekek lesznek. A napokon belül elrajtoló sorozat kapott egy előzetest, amelyben az Autobotok és Álcák végtelennek tűnő csatája folytatódik.

Ebben a történetben Bumblebee a Földön találja magát a megsérült emlékeivel együtt. Ahogyan az autobot megpróbálja visszanyerni az emlékeit és kideríteni, hogy mit keres egy idegen bolygón, lassan eszébe jutnak az utolsó emlékei a Cybertronon, ahol Álcákkal küzdött, többekközt Megatronnal és Starscreammel.

A sorozat előzetese után két részlet is megtekinthető a sorozatból.





A Transformers Cyberverse kinézetének kialakításában sok inspirációt az 1984-ben indult eredeti sorozat alapján merítettek. A készítők szerint remekül illik az új történethez.

A Transformers Cyberverse szeptember elsején indul az amerikai Cartoon Network-ön, magyar premier szintén várható a későbbiek során. A sorozat első évada, amely a Chapter One címet viseli 18x11 perces epizódból áll majd, a Chapter Two 2019-ben debütál.