MENTRUM
Ifjúsági

A törpök készen állnak a premierre

A Hupikék törpikékről van szó és az új sorozatukról.

Még tavaly írtunk arról, hogy a Peyo-törpök visszatérnek egy új sorozatban, de azt nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor. A pontosant bár most sem tudni, a legújabb hírek szerint hamarosan, azaz még idén visszatérnek. Néhány apró információ is érkezett.

Kiderült, hogy 11 perces epizódokat terveztek a sorozatból, illetve a megjelenés a tavalyi mozifilm, a Hupikék törpikék: Az elveszett falu alapján készült.

"Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom apukám munkáját egy új Hupikék törpikék sorozatban, majd' 40 évvel a népszerű sorozat után. Felfedezheted a törpöket a legutóbbi CGI filmből, mely sok humort, mulatságot és kalandot rejteget. Meg vagyok győződve arról, hogy a partnereink a legjobbak a piacon, és a Hupikék törpikék folytatják az örömokozást az új generációnak is." - mondta Veronique Culliford, Peyo lánya, a Peyo Productions elnöke és alapítója.

A Hupikék törpikék tehát akár az év folyamán visszatérhetnek, magyar premier a Kiwi TV-n, az RTL Klubon, a Minimaxon és az M2-n lehetséges.