Ifjúsági

A törpök készen állnak a premierre

A Hupikék törpikékről van szó és az új sorozatukról.

Még tavaly írtunk arról, hogy a Peyo-törpök visszatérnek egy új sorozatban, de azt nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor. A pontosant bár most sem tudni, a legújabb hírek szerint hamarosan, azaz még idén visszatérnek. Néhány apró információ is érkezett.

Kiderült, hogy 11 perces epizódokat terveztek a sorozatból, illetve a megjelenés a tavalyi mozifilm, a Hupikék törpikék: Az elveszett falu alapján készült.

"Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom apukám munkáját egy új Hupikék törpikék sorozatban, majd' 40 évvel a népszerű sorozat után. Felfedezheted a törpöket a legutóbbi CGI filmből, mely sok humort, mulatságot és kalandot rejteget. Meg vagyok győződve arról, hogy a partnereink a legjobbak a piacon, és a Hupikék törpikék folytatják az örömokozást az új generációnak is." - mondta Veronique Culliford, Peyo lánya, a Peyo Productions elnöke és alapítója.

A Hupikék törpikék tehát akár az év folyamán visszatérhetnek, magyar premier a Kiwi TV-n, az RTL Klubon, a Minimaxon és az M2-n lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.