MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Reménytelenség a Ninjago 9. évadában

A Lego sorozata nem hezitál, az év elejei 8. évad után nyáron már a 9. évad kerül bemutatásra. Bemutatták az évad előzetesét.

A 8. évadban ott hagytuk abba, hogy Haruminak és a Garmadon fiai nevű bandának az Oni maszkok segítségével sikerül feltámasztani Lord Garmadont. A nagyúr kolosszus-szerű teremtményével majdnem elpusztítja a nindzsákat, ám egy bizonyos varázslatos útravalóval átkerülnek egy másik korba, míg Lloyd épphogy csak megmenekül a gonosz Harumitól. Így tehát Garmadon lett Ninjago ura, míg a nindzsák visszakerültek a kezdetek kezdetére, az Onik és sárkányok világába.

A 9. évad egy héttel a 8. évadban történt események után veszi fel a fonalat. Ninjagóban Lloyd és Nya próbálja tartani az ellenállást Garmadon császár ellen, míg az ifjú Wu és a többi nindzsa egy barbár birodalomban rekedt, ahol az Iron Baron vezette Sárkányvadászok nevű banda vad sárkányokat vadászik le. Lloydéknak ki kell bírniuk, amíg a többiek megtalálják a legendás Sárkánypáncélt, amivel visszatérhetnek Ninjagóba, hogy együtt megállíthassák Garmadon császárt.


A 9. évad vendégszereplők tekintetében is oda teszi magát. Sokan visszatérnek a 4. évadból, Az elemek viadalból, akik azóta nem igazán voltak láthatóak Skylor vagy Karlof kivételével.

A Hunted alcímet kapó 9. évad június 30-án debütál az ausztrál Cartoon Network-ön, míg magyarul várhatóan az ősz folyamán lesz látható.