MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Zombik szinkronhangjai

Mutatjuk a Disney Csatorna legújabb tévéfilmjének magyar hangjait.

50 évvel az apokalipszis után, a zombik nem jelentenek több fenyegetést, azonban kénytelenek saját közösségükben élni az elszigetelt Zombietownban, egy igen lepusztult és siralmas környezetben, Seabrook elővárosában. Egy napon azonban végre a zombiknak is engedélyezik, hogy beiratkozhassanak a Seabrook Középiskolába és egyéb oktatási intézményekbe. Ekkor találkozik történetünk két főszereplője: a sármos és karizmatikus zombi, Zed, és a buzgó gólyalány, Addison. Míg Zed álma, hogy tagja legyen a suli focicsapatának, addig Addison a kezét törné, hogy a suli pompom csapatának pompom lányaként, üdvrivalgással buzdítsa a fiúkat a meccsek alatt.

Aki látta az elmúlt egy hónap bármelyik kampányát a filmnek, az nem lepődik meg, hogy kiket hallani főként a filmben. Czető Roland lett ezúttal a sármos zombi, míg Csifó Dorina a buzgó gólyalány szerepét öltötte magára. A további hangok között többekközt az új Han Solo-t is megtalálhatjuk.

Az előzetesek után a film szereposztása is megtalálható:

 

 


Zed - Czető Roland
Addison - Csifó Dorina
Bucky - Márkus Sándor
Eliza - Pekár Adrienn
Bree - Lamboni Anna
Főcím - Endrédi Máté
Zoey - Kobela Kíra
Bonzo - Baráth István
Lee Igazgató - Solecki Janka
Edző - Minárovits Péter
Dale - Széles Tamás
Missy - Erdős Borcsa
Zevon - Bede Fazekas Szabolcs
Lacey - Kántor Kitty
Tracey - Nagy Gereben
Stacey - Faluvégi Fanni
Zack - Király Adrián
Gus - Szabó Máté
Eliza anyukája - Kocsis Mariann

További magyar hangok: Gyarmati Laura, Károlyi Lili, Oroszi Tamás, Szabó Andor, Sörös Miklós, Sági Tímea, Fehér Péter, Laudon Andrea, Pál Dániel, Pál Tamás, Vámos Mónika, Illésy Éva, Sánta László, Bor László, Szrna Krisztián, Miklós Eponin, Galiotti Barbara, Rádai Boglárka, Hajdú Veronika, Straub Norbert, Ács Balázs, Kapácsy Miklós, Laurinyecz Réka, Kisfalusi Lehel, Hegedüs Miklós, Boldog Emese, Wégner Judit

Magyar szöveg: Boros Karina
Hangmérnök: Kránitz Lajos András
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Kránitz Lajos
Produkciós vezető: Máhr Rita

Ne hagyjátok ki a Zombik premierjét május 26-án 11:30-kor, vagy nézzétek meg az ismétlést aznap 20:30-kor vagy másnap 07:30-kor és 19:00-kor.

Adatok forrása: Disney