MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network júniusi újdonságai

Nem sok újdonsággal, de közönségkedvenc folytatásokkal készül a nyár első havára a Cartoon Network. Kiderül az is, hogy milyen maratonnal készül az idei nyárra a csatorna.

Június első újdonságára 11-éig kell várnunk, amikor a Medvetesók 3. évada folytatódik. Az új epizódok hétköznap 15:45-kor lesznek láthatóak. Összesen 10 vadiúj epizódot ad majd a Cartoon Network. Egy héttel később pedig indul az Angelo rulez 4. évada! A sorozatból lassan két éve vetített új részek után ezúttal új időpontban folytatódik Angelo története. Hétköznaponként 11:20-kor dupla részeket ad majd a Cartoon Network, a lemaradók pedig hétköznap reggelente 06:00-kor pótolhatják be a kihagyást.

Az idei nyarat a A Tini titánok nyara nevű műsorblokk uralja majd. 16-ától minden nap a következő módokon lesz látható:
- minden nap 07:50-09:30 között Tini titánok, harcra fel! epizódokat sugároz majd a CN
- hétköznap 09:30-10:55 között hetente változó műsor lesz látható (az első héten Medvetesók, aztán Pindúr pandúrok)
- szombaton 09:30-17:40 között Gumball csodálatos világa, míg vasárnap ugyanebben az időintervallumban Medvetesók lesz látható

További érdekességek a hónapban: 18-ától hétköznap 16:15-kor hosszú kihagyás után visszatér a Zöldfülűek bevetésen; ugyanettől a naptól hétköznap esténként 20:30-kor is látható lesz a Steven Universe, így egy teljes órát kap a sorozat.

Folytatódó újdonságok: Csoda Kitty, DC Super Hero Girls - Tini szuperhősök