MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax májusi újdonságai

Folytatódnak a DreamWorks-premierek májusban is a Minimaxon. Ezúttal kipróbálják a késő esti premiersávokat is. Új film és Barbie új történetei is várják a nézőket.

Csizmás, a kandúr kalandjai - 5-6. évad
1-jétől minden nap 23:05-kor, ismétlés másnap 07:30-kor, 17:30-kor

A világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Céljától senki nem tántoríthatja el és semmi sem állhat az útjába… csak a szőrcsomó! A szőrcsomó igen.

Croodék - A fény kora - 3-4. évad
5-étől hétvégente 21:50-kor, június 18-tól hétköznap 21:50-kor

Az őskori őscsalád, Croodék visszatérnek a képernyőre! Tarts velük Te is és fedezd fel a világot a fergeteges hatosfogattal.

Barbie Dreamtopia - új részek
17-én, 21-én, 22-én, 23-án, 24-én, 28-án, 29-én, 30-án 20:16-kor
vagy 28-tól 06:35-kor dupla résszel

Álomkirályság egy új, varázslatos világ, amely Chelsea-nek, Barbie legkisebb húgának képzeletében él. Csatlakozz Barbie-hoz, hogy együtt úszhass te is a gyönyörű sellőkkel a szivárvány folyókban, vagy tündérkékkel repülhess a vattacukorfelhőkön keresztül.

A szörny-mentőakció - új film, csatornapremier
11-én 08:00-kor

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán.

Májusi hétvégék - összeállítás
- minden hétvégén

Benne:
- filmek péntek, szombat, vasárnap este 19:30-kor
- kalandfilm-sorozatok hétvégén 21:00-kor

Forrás: AMC