MENTRUM
Ifjúsági

Mikor folytatódik A Lármás család? (Frissítve)

A Nickelodeontól megtudtuk a választ!

A cikk újra lett közölve. Eredetileg 2018. augusztus 18-án lett megosztva.

Biztosan már sokan kívülről fújjátok A Lármás család körülötti mizériát, így ezt nem írnánk le újra, itt el lehet olvasni a történteket. Pár napja pedig arról tudtunk beszámolni, hogy - bár a sorozat még nem tér vissza a Nickelodeon-ra - egy másik csatornán is feltűnik a széria. Ami akár azt is jelenthette volna, hogy a Nicknél egyelőre nem sikerült orvosolni a problémát, ezért házon kívül folytatják a sorozatot. Ám nem így van, az RTL-nél csak egy újabb tartalmat vettek, ami ezúttal A Lármás családra esett.

Szóval akkor mikor is folytatódik A Lármás család a Nickelodeonon? Nos, a csatornától azt az információt kaptuk, hogy a népszerű sorozat még idén visszatér a rajzfilmadóra, méghozzá novemberben. Pontos dátumról és vetítési időpontról egyelőre nem tudunk. Továbbá az is kiderült, hogy az RTL-es vetítés ellenére a sorozat új részeit továbbra is a Nickelodeon fogja elsőként vetíteni idehaza.

Vátloztak a tervek, egyelőre nem lehet tudni a visszatérés pontos dátumát.

Frissítés! Április 2-ától tér vissza a sorozat a Nickelodeon műsorára, rögtön új epizódokkal. A Nickelodeon újdonságos cikkében további részletekkel fogunk majd szolgálni.