MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 áprilisi újdonságai

Szőrmók ovi - 2. rész
1-jén 19:40-kor

Lali és barátai részt vesznek az 50 éve rendszeresen megrendezésre kerülő  homokvárépítő versenyen. Az elmúlt években Samu és barátai nyerték a versenyt , és most is mindennel megpróbálkoznak a győzelem érdekében. Még a tisztességtelen dolgoktól sem riadnak vissza, de Lali és barátai eszén nem járnak túl!

Állati csetepata - új film
2-án 15:15-kor

Egy varázslatos, messzi vidéken békésen éldegél egy csapat bárány. Harmonikus életüket egy napon farkasok zavarják meg, akik a környékükön vernek tábort. Szürke, a fiatal farkas egy varázsitalnak köszönhetően báránnyá változik és a a bárányok közé keveredik és hamarosan megtapasztalja, milyen nehéz is báránybőrben élni...

Szupermalac és Űrpatkány - két új rész
3-án 16:40-kor

Réges-régen egy laboratóriumban súlyos baleset történt. Így lett Csocsómalacból Szupermalac, Pati patkányból pedig Űrpatkány. Galaxison belüli és kívüli kalandjaikat meséli el ez a sorozat.Kleo finom űrlecsót készít vacsorára, ahová a híres Acélmedvét, a szuperhőst is meghívják. Acélmedve épp szuperhős tanfolyamot tartana hőseinknek, de a csípős magyar paprika kikészíti Acélmedvét. Így Szupermalacnak és Űrpatkánynak kell megvédenie a bolygókat egy falánk feketelyuktól.

Mickey és az autóversenyzők - új sorozat, csatornapremier
4-étől hétköznap 17:10-kor

Vigyázz, kész, RAJT! Kövesd figyelemmel, ahogy Mickey és barátai újabb és újabb kalandokat élnek át. Mickey, Donald, Goofy, Minnie és Daisy ezúttal az átváltozó járművekkel kelnek versenyre!

Hisztimesék: A Hisztimanó - új magyar animáció
15-én 14:00-kor

A Hisztimanó minden hisztis gyerek barátja, azonnal ott terem, amint egy kisgyerek tombolni kezd. Zsófi elhatározza, hogy nem hagyja magát legyőzni, amikor közeleg a Hisztimanó.

Miles a jövőből - 2. évad
16-tól hétköznap 18:25-kor

A galaxisokon átívelő kaland az ifjú űrkalandor, Miles Callisto és családja világűrbéli küldetéseit meséli el, amelyek során a Holnapföldi Átkelési Hatóság képviseletében segítenek összekötni a világegyetem távoli pontjait.

Ernest és Celestine - új sorozat
23-tól hétköznap 16:55-kor

Az évadnyitó részen: Ernest, a nagy barnamedve és Célestine, a kisegér szedret szednek, amikor váratlanul egy elhagyott malomra bukkannak. A kíváncsi kisegér titokban visszatér, hogy kiderítse, valóban kísértetek laknak-e a romos malomban....

A hegyek szelíd ura - új film, csatornapremier
28-án 18:15-kor

Mark Los Angelesből érkezik nagybátyjához Jack-hez, aki vadőr és fenn él a hegyekben. A kisváros lakói hamar befogadják, mindannyian nagyon kedvesek vele, ám a fiú így is nehezen birkózik meg szülei eltűnésének hírével. Egy nap találkozik Bennel, a hatalmas fekete medvével, s nyomban örök barátságot kötnek. Ben élete azonban nagy veszélyben van, ugyanis Fog Benson és az emberei vadásznak rá, ráadásul még az orvvadászok is a nyomában vannak.

Mátyás év - új sorozat
28-ától hétvégén 20:05-kor

Pontosan 575 éve született Kolozsváron Hunyadi Mátyás magyar király és 560 éve választották királlyá. Ezért 2018 Mátyás király emlékéve. Ebből az alkalomból Mátyás király történeteit dolgozza fel a sorozat gyerekeknek.

Szelíd Ben - A fekete arany - új film, csatornapremier
29-én 18:15-kor

Mark, miután szüleinek nyoma veszett, nagybátyjához, Jackhez került. Megszereti a környező erdőséget, a kedves helybélieket, őszintén vágyik nagybátyja szeretetére és bizalmára, és legjobb barátja továbbra is Ben, a szelíd, de hatalmas maci. Annyira szeretne megfelelni Jack feltételezett  elvárásainak, hogy hazudik a matek dolgozatáról. Bár Jack nem haragszik ezért, de mégis szobafogságra ítéli Markot, pont akkor, mikor a környéken felpörögnek az események. Titokzatos fúrásokat végeznek a völgyekben, mellyel veszélyeztetik a közeli természetvédelmi területet. Jack és Mark egymástól függetlenül nyomozni kezd…

Forrás: MTVA / Disney