MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Cartoon Network áprilisi újdonságai

Nagyon meglepő bemutatási módszert választott áprilisra a Cartoon Network. Részletekkel lejjebb szolgálhatunk.


Húsvét két napján maratonnal "kedveskedik" a csatorna. Vasárnap 10:30-16:00, míg hétfőn 10:40-16:15 között Tini titánok, harcra fel! epizódok érkeznek egymás után. Kicsivel több, mint egy hónapos szünet után újabb 10 epizód érkezik a Ben 10-ből. Április 9-től hétköznap 13:55-kor lesznek láthatóak az újabb epizódok. 16-ától az OK K.O.! Legyünk hősök! is folytatódik. A 18 vadiúj epizód hétköznap 16:15-kor kerül műsorra.

A bevezetőben említett meglepő húzáshoz érkeztünk. A Clarence mondhatni méltón búcsúzik, ugyanis 2-ától hétköznap 18:35-től 3 epizód kerül adásba, rögtön az elejétől. Az eddigi összes epizód látható lesz, ami felvezeti a 23-ától érkező új epizódokat. Ezek különleges módon, ebben a sávban kerülnek adásba, ami azt jelenti, hogy naponta 3 új rész lesz bemutatva, azaz egy órányi premier tartalom lesz látható öt estén át.

Április 23-án újabb betekintővel készül a csatorna a Csoda Kitty-ből. 20:15-kor jön a második epizód, melyet a következő napokban ezúttal is többször megismétel a Cartoon Network.

Végezetül pedig jön a Ninjago 8. évada is. Az április 30-án induló új évad hétköznap 14:25-kor lesz látható leváltva ezzel a Tini titánok, harcra fel!-t.

Áprilistól egyébként három műsor is eltűnik a csatorna kínálatából. Erről itt írtunk korábban.

Folytatódó újdonságok: Ben 10: Újab kihívás, Pindúr pandúrok, DC Super Hero Girls: Tini szuperhősök.