MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 márciusi újdonságai

Az M2 március elején felfrissíti a Disney Junioros kínálatát, elhozva a legújabb sorozatokat vagy évadokat.

Cili seriff és a Vadnyugat - új sorozat, csatornapremier
3-tól hétvégente 08:30-kor

Cili seriff kalandjait követhetjük nyomon Wild West városában, ahol kedves és barátságos állatok élnek, időnként azonban adódnak problémák a városlakók között, de együtt végül mindent megoldanak.

Szófia hercegnő - 4. évad, csatornapremier
3-tól hétvégente 08:55-kor

Szófia hétköznapi életet élt egészen addig, míg édesanyja férjhez nem ment egy királyhoz, II. Rolandhoz. Ekkor minden megváltozott, Szófiából egyik pillanatról a másikra hercegnő lett, és bizony neki is alkalmazkodnia kellett a csillogó, de számára addig ismeretlen udvari élethez. Hamarosan rájön arra is, hogy hercegnőként kinézni és öltözködni még nem minden: őszinteség, hűség, bátorság, önállóság, együttérzés és nagylelkűség is kell ahhoz, hogy valaki igazi hercegnővé váljon. Szófia hercegnő újabb kalandjait követhetitek nyomon az elkövetkező hetekben.

Barátaim: Tigris és Micimackó - új sorozat, csatornapremier
3-tól hétvégente 09:20-kor

A Százholdas pagonyban különböző rejtélyek történnek, az epizódok végére azonban Micimackó és barátai mindig megoldanak minden zűrt.

A Büszke Birtok oroszlán őrsége - új sorozat, csatornapremier
3-tól hétvégente 09:45-kor

Végigkövethetjük, Kion miként verbuválja össze csapatát, az Oroszlán őrséget, akik megtanulják, hogyan használják egymás különleges képességeit problémáik és feladataik megoldására különböző kalandokon és izgalmakon keresztül.

Goldie és Mackó - új sorozat, csatornapremier
3-tól hétvégente 10:05-kor

Goldie és Mackó egy véletlen folytán találkoznak: Goldie megeszi Mackó zabkásáját, sőt, még a székét is összetöri, ám később megkedvelik egymást, és együtt indulnak felfedezőútra. Csatlakoznak hozzájuk a klasszikus tündérmesék, illetve a népmesék és a mondókák már jól ismert és kedvelt szereplői, például Piroska (a Piroska és a farkas című meséből) és a három kismalac is.

Vampirina - új sorozat, csatornapremier
3-tól 10:30-kor
országos premier részek 24-étől

Vampirina egy kis vámpírlány, aki új kalandoknak és izgalmaknak néz elébe, mivel családjával Pennsylvaniába költöznek.

Sam, a tűzoltó: A vihar hőse - új film, csatornapremier
4-én 18:15-kor

Sam és a tűzoltók új állomást kapnak Körmöspálcáson. A modern és kényelmes épület minden fontos dologgal fel van szerelve. Szükség is van mindenre, hisz a város felé hatalmas vihar közeledik. A hurrikánt heves esőzések kísérik, mindenütt áll a víz. Eközben a gyerekek egy mélyen fekvő barlangban túráznak... Izgalmas mese kalandvágyó gyermekek számára!

Mickey egér játszótere - 4. évad, csatornapremier
5-től hétköznap 17:10-kor

Mickey egér varázslatos játszóterén mindig akad valami izgalmas játék, vagy feladat, ami megoldásra vár, ráadásul még tanulhatunk is tőle. Természetesen a barátai sem hiányozhatnak, hisz itt van Minnie egér, Donald kacsa, Goofy, Pluto és Daisy kacsa is.

Dr. Plüssi - 3. évad, csatornapremier
5-től hétköznap 17:35-kor

Dr. Plüssi, egy hatéves kislány, aki a kertjükben lévő kis faházában segít az elromlott játékoknak és plüssállatoknak meggyógyulni. Abban a pillanatban, amikor felteszi sztetoszkópját, a játékok megelevenednek, a kis doktor pedig felállítja a diagnózist és ellátja nem csak saját, de barátai és szomszédjai "beteg" játékait is...

Jake és Sohaország kalózai - 3. évad, csatornapremier
5-től hétköznap 18:00-kor

Jake kapitány barátaival, Izzy-vel a kalózlánnyal és Cubby-val a Fitying kalózhajó fedélzetén újra felveszik a harcot Hook kapitánnyal és minden hájjal megkent legénységével. Jake és barátai mindenkinek segítenek, és nagyon boldogok, mikor a kaland végén még az arany fityingekhez is hozzájutnak, amelyekkel kincsesládájukat hizlalják. A gonosz és mérges Hook kapitány természetesen ezúttal is hoppon marad!

Miles a jövőből - új sorozat, csatornapremier
5-től hétköznap 18:25-kor

Miles Callisto, egy ifjú űrkalandor és családja világűrbéli kalandjait követhetjük nyomon, amelyek során segítenek az űrben bajba jutottakon

Cápacsali 2: Mentsük meg a zátonyt! - új film
11-én 18:15-kor

Az előző részben megismert kishal, Pi immár erős és határozott vezetője a tengerben található egyik zátonynak, ami sok-sok élőlénynek szolgál lakhelyéül. A kedves kis állatok békében élnek egymás mellett, míg egy nap fel nem tűnik az ősi ellenség, Troy, a hatalmas cápa, akinek egyetlen célja van: lerombolni a zátonyt. Ráadásul segítségére van Ronny, aki valójában nem gonosz, de kénytelen engedelmeskedni, ha nem akarja, hogy cápareggeli legyen belőle. A kis tengeri közösség összefog, hogy megvédje otthonát és eközben nem tudják, hogy áruló keveredett közéjük. Ronny tengeri show-t szervez, azzal áltatva a többi állatot, hogy az emberek özönleni fognak, hogy megnézzék a műsort. Márpedig a cápák semmitől nem félnek jobban, mint az embertől. Pi azonban sejti, hogy ez a terv kevés lesz az óriási ragadozók távoltartásához. Így néhány vállalkozó kedvű halacskával más megoldást keres....

Egy év Hoppifalván - új film
17-én 18:15-kor

Hoppifalva kínai negyedében nagy a készülődés, színes lampionok, díszek vannak mindenfelé. Az újévet ünneplik, ami jóval később van, mint ahogy azt Pötyiék ünnepelték. Pötyi szeleburdisága azonban tönkreteszi Csin és Csen előkészületeit, amit szerencsére Doki, Topi és Morci helyrehoznak. Majd a Valentinnap következik, amikor Morci és Süti barátaik segítségével egymásra találnak. A hoppik farsangi jelmezversenyt rendeznek, Szent Patrick ünnepén valaki zöldre festi a tavat, Húsvétkor locsolkodnak és minden ünnepet  megünnepelnek egészen karácsonyig.A hoppik színes, vidám, manószerű lények, akik egy varázslatos völgyben élnek, és az ő dolguk az, hogy a hétköznapok mellett ünnepek is legyenek a világban. Hoppifalván egész évben nagy a sürgés-forgás: húsvétkor tojást festenek, karnevál idején táncokat tanulnak, farsang alkalmával jelmezeket készítenek, karácsonykor díszeket gyártanak és ajándékokat csomagolnak. Minden ország minden fontos ünnepéről a Hoppik gondoskodnak, így kalandjaikon keresztül a világ különböző népeit és a szokásaikat is megismerhetik a gyerekek.

Verne Gyula csodálatos utazásai - új filmsorozat, csatornapremier
18-tól vasárnaponként 18:15-kor

Jules Verne izgalmas, fantáziadús klasszikusai több generáció letehetetlen könyvélményei közé tartoznak. A szereplőket megszeretjük, izgulunk értük, miközben megismerkedünk a Föld különböző népeivel, a fantázia segítségével pedig elrepít minket a világ minden pontjára.

Chuggington pályaudvar - új sorozat
27-től hétköznap 19:55-kor dupla résszel

A Chuggington pályaudvaron zajlik az élet. Mozdonyok jönnek-mennek, nehéz vagonokat húznak, fontos küldetést teljesítenek. Kokó, Wilson, Brúnó és barátaik kalandjait követhetjük nyomon ebben a kedves és vidám sorozatban.

A két Lotti - új film
30-án 15:15-kor

Erich Kästner ifjúsági regénye nyomán újabb filmes adaptáció született. Luise, inkább szeretett volna az Eiffel-toronyhoz, a Skót Felföldre, vagy a Müncheni Olimpiai Stadionba menni, mint egy nyári táborba. Első európai nyaralásán ugyanis nem nagyon örül a bentlakásos sulinak, ahol talán matekot is kell tanulni.A nyári tábor mellesleg egy kastély a tó mellett, ahol focizhat, szörfözhet, vigasztalja édesapja. Luise, nagyon meglepődik, amikor a kastélyban észreveszi, hogy már van ott valaki, aki rettentően hasonlít rá. Lotte, aki zongoraművésznő szeretne lenni és japán zongoratanárnője van. Lotte pedig édesanyja unszolására került a nyári táborba. A két kislány lassan összebarátkozik és kiderül számukra, hogy ikertestvérek. Lotte és Luise elhatározzák, hogy a nyári szünet végén helyet cserélnek egymással. Luise az anyukáját szeretné megismerni, Lotte pedig az édesapját. De addig még sok bonyodalom történik, amíg a turpisság ki nem derül.

Forrás: MTVA