MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax márciusi újdonságai

Folytatódik a DreamWorks uralom márciusban is a Minimaxon. Érkezik egy új sorozat és egy új évad ebből a kategóriából, Barbie is sorozatban folytatja korábbi sztoriját, de itt lesznek Thomas és barátai is egy vadiúj filmben.

Zöldségmesék a házból - új sorozat
23-tól minden nap 06:30-kor

Készen állsz, hogy kezdetét vegye a vega-mega őrület?! Bob, a paradicsom, Larry, az uborka és „zöld” barátaik várnak Téged is minden este. Tanulságos mese oltári poénokkal és kedves dalokkal fűszerezve.

Dínószakik - 3-4-5. évad
10-től minden nap 19:00-kor

50% dinoszaurusz, 50% kamon, 100% szórakozás… és még több kaland! A Dinotrux és a Reptools csapat újra a képernyőn! Megújult erővel szállnak szembe D-Struct-szal, a megelevenedett ördöggel.

Barbie Dreamtopia - új sorozat
29-től minden nap 11:00-kor dupla résszel

Álomkirályság egy új, varázslatos világ, amely Chelsea-nek, Barbie legkisebb húgának képzeletében él. Csatlakozz Barbie-hoz, hogy együtt úszhass te is a gyönyörű sellőkkel a szivárvány folyókban, vagy tündérkékkel repülhess a vattacukorfelhőkön keresztül.

Thomas és barátai: A Nagy Verseny - új film
5-én 08:00-kor

Thomast csak kinevetik a társai, amikor elhatározza, hogy részt vesz a Nagy Vasúti Show-n, mert szerintük nem elég erős és gyors ahhoz, hogy versenybe szállhasson a világ legjobb mozdonyaival. Úgy dönt hát, hogy áramvonalasítja magát, azonban a Kövér Ellenőr szerint Gordonhoz jobban illik az áramvonalasság, így Thomas az átfestéssel próbálkozik, hogy olyan színes legyen mint azok az indiai mozdonyok, de sajnos ez a terve is dugába dől. A kis mozdony hamar rádöbben, hogy csak akkor nyerheti meg a versenyt, ha önmagát adja. Úgy tűnik, már minden sínen van, mindaddig, amíg a dízel mozdony gonosz terve akadályt állít Thomas útjába.

Forrás: AMC