MENTRUM
Ifjúsági
Ajánló

Heti ajánló: 5. hét, 2018

Bűvös varázskardok
42. rész: Get That Borfl!
- ma 16:35-kor a Cartoon Network-ön

Egy pihenős, lazulós napon Prohyas és Vambre Zange hercegnővel együtt a királyi üdülőben töltik a perceiket, amikor egy kis lény felbukkan és a rubinmajori kastélyban rohangá, galibát okoz. A testvérpár a varázskardjaikkal próbálnak rendet teremteni.

Yugioh - Az öt sárkány
3. rész: Pipe Dreams
- kedden 15:35-kor a Viasat6-on

Yusei Új Domino Cityi-be tart, hogy visszaszerezzen egy kártyalapot Jack Atlas-tól. Az odaúton egy párbajba keveredik, aminek köszönhetően még az idő is szorítja.

H2O: Vízcseppből varázslat
26. rész: Trapped
- szerdán 17:30-kor a Minimax-on

Lewis csatlakozik egy híres felfedezőhöz a tengeralattjáróján, hogy egy elsüllyedt kincseshajóra vadászhassanak. Ám egy balesetnek köszönhetően a tenger mélyén ragadnak.

Family Guy
270. rész: The Boys in the Band
- csütörtökön 21:00-kor a Comedy Central-on

Stewie és Brian egy gyerekzenekart alapítanak, de veszélybe kerül a banda, mikor Olivia is belép. Chris Quagmire menedzsere lesz.

Csizmás, a kandúr kalandjai
34. rész: Coin Toss
- pénteken 21:00-kor a Minimax-on

Csizmás és a többiek egy új érmés játék rabjaivá válnak, így a város védtelenné válik. Dulcinea egy tervet eszel ki, hogyan szabadítsa meg őket a szerencsejáték lázától.

Bibi és Tina I. - A nagy verseny
- új film
- szombaton 18:10-kor az M2-n

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.

Barbie és húgai: Az elveszett kutyusok
- új film
- vasárnap 08:00-kor a Minimax-on

Barbie testvéreivel és imádnivaló kiskutyáikkal a mindig napos Hawaii táncversenyre utaznak, de szőrös kis barátaik időközben eltűnnek. Sietniük kell, hogy még a nagy verseny előtt megleljék őket.

Bibi és Tina II. - Elátkozva
- új film
- vasárnap 18:10-kor az M2-n

Falko grófot kirabolják, a rendőrség Greta Müller vezetésével nyomozásba kezd. Alex nem bízik a hatóságban, Tinával a saját szakállukra kérdezősködni kezdenek. Frau Martinnak anyagi gondjai vannak, ezért elfogadja Tarikék jelentkezését a lovas táborba, Bibi nagy örömére.. Kiderül, hogy egy titkos megbízó mozgatja a szálakat, ám csak az éves jelmezbálban derül fény a kilétére.