MENTRUM
Ifjúsági
Ajánló

Heti ajánló: 4. hét, 2018

Alvinnn! és a mókusok
47a. rész: Brothers of Dagarack
- ma 18:05-kor a Nickelodeon-on

Mikor Simon lebetegszik, megkéri testvéreit, hogy ne menjenek el nélküle a legújabb film mozis vetítésére, ám Alvin nem tud ellenállni a kísértésnek.

K.C., a tinikém
. rész: The Storm Maker
- kedden 10:00-kor a Disney Csatornán

K.C. legújabb megbízása, hogy hatástalanítson egy veszélyes időjárás-irányító gépezetet, pont azon az éjszakán, amikor a hazatérő táncestje is van.

Game Shakers
39. rész: Csere-bere
- szerdán 17:15-kor a Nickelodeon-on

Miután Double G lecseréli Nyuszit Hudson-ra, a többiek hamar rájönnek, hogy hiba volt és mindent megtesznek, hogy visszacsinálják a cserét.

Medvetesók
70. rész: The Kitty
- csütörtökön 15:15-kor a Cartoon Network-ön

A medvék befogadnak egy árva cicust. Amíg ők vásárolni mennek, a barlangot ellepik a cica családja, amiktől a medvék próbálnak valamiféleképp megszabadulni.

Enchantimals - Új otthon
- új film
- pénteken 08:00-kor a Minimaxon

Ezek a szeretni való fiatal lányok különleges baráti kapcsolatot ápolnak kiskedvenceikkel, akikkel több közös vonásuk is van. Varázslatos világ az otthonuk, amelynek minden apró szeglete kacagtató élményeket és sok-sok kalandot tartogat! A barátság erejével itt bármi megtörténhet!

Milo Murphy törvénye
13. rész: Star-Struck / Disaster of My Dreams
- szombaton 11:00-kor a Disney Csatornán

Milo szeretne gey autogrammot szerezni kedvenc filmsztárjától, aki épp a városban forgat. Persze a káosz most sem kerüli el őt. / Elliott szeretne az iskola biztonsági felügyelője legyen. Mindössze egy egész napot kell levezényelnie úgy, hogy nem történik semmi baj. Persze Milo Murphy közelében ez igen csak lehetetlen küldetésnek tűnik.